bacheha say kardam nazaramo be tore koli raje be bahsemon begam , age hosele nadarid nakhonid chon chize khasi tosh nist

kalame haye english ro ham vase inke beham narize majbor shodam farsi type konam , sharmande
صادق اشاره کرده بود که سلیقه مردم تو ایران به خاطره یه سری شرایط خاص خیلی تغییر کرده و به شدت ضعیفه و برا تغییرش نیاز به خیلی کار هست خواستم بگم که تو کل دنیا این موضوع داره اتفاق میوفته یعنی اینکه دیگه ملت طرفدار ادمای قدیم و سبکاشون نیستن و یه جورایی تغییرات سریعی داره اتفاق میافته این مطلب هم راجع به همون تغغیراته
چند وقته اخیر این موضوع نظرمو به خودش جلب کرده اینکه گردانندگان موسیقی جهان سعی در عوض کردن سلیقه مخاطبان موسیقی ( فارغ از سبک و جنس و سن ) دارند. آنها این تلاش را با جهت دهی به تبلیغات و جشنواره های موسیقی ( که به نظر من در چند سال اخیر هیچکدامشان ارزش هنری خاصی ندارند ) و شبکه های تلویزیونی انجام میدهند.
مثلا درسبک پرطرفدار کانتری دیگر به ندرت اسمی از بزرگان این سبک میشنویم ( مثل جانی کش و هنک ویلیامز و ... ) و در عوض ستاره بی چون و چرا تیلور سویفت جایگزین همگی انها شده است .
در سبک رپ ( که خودم قبلا به شدت پیگیرش بودم) وقتی همه اخبار حول نیکی میناژ و لیل وین و پیتبول... می چرخه دیگه چه انتظاری باید داشت تا اسمه لوپ فیاسکو و ریک راس و هاووک, ناس و ... شنید.
جالبه حتی تو سبکه الکترونیک و دنس هم دیگه از اسمای قبلی خبری نیست . وقتی دیوید گتا ( که کسایی که تو کاره سبکه الکترونیک و دی جی هستن اصلا ادم حسابش نمیکنن ) میشه بهترین دی جی سال و پاریس هیلتون میشه دی جی . دیگه امثال ددماوس ( که به شخصه واقعا تحسین میکنم کاراشو ) و استیو آوکی باید برن کشک بسابن.
این لیست میتونه همینطور ادامه داشته باشه ( واسه آر اند بی و پاپ هم این مسائل هست) اینا فقط مواردی بود که من به عنوانه شنونده معمولی دیده بودم بقیه دوستان که حرفه ای تر هستن حتما موارد دیگه ای هم دیدند.
اما چرا این اتفاق در سطحه دنیا ( و تو مقیاس کوچکتر تو ایران میوفته ) ؟؟ جواب این سوال واقعا سخته!!!! تو ایران به نظره من چون ملت یه مدت ظولانی کارای ضعیف و سخیف شنیدن دیگه تحمل شنیدن کارای جدید و برتر رو ندارن مثله اینکه ذهنشون رو کارای خالطوری قفل شده ( کمر باریک و قر دادن و ناری ناری ... ) و به قوله دوستان فقط دنباله هد زدن هستند. یعنی نمیشه نبود موزیک خوب به زبان فارسیو بهونه کرد واسه گوش دادن به کارای ضعیف و 6 و 8 ( چون تو چند سال اخیر تو خیلی از سبکا کارای فوق العاده ای به فارسی اومده مثل جاز و راک )
توی دنیا هم قطعا تمامه این مسایل به خاطر پوله و به همین خاطره که باید قدره گروهایی مثه Poets Of The Fall رو خیلی دونست . گروهایی که همیشه خلاف جریان اصلی موسیقی شنا میککن تا اون چیزیو که واقعا خودشون می خوانو به مخاطب برسونن نه اون چیزیو که یه لیبل میخواد.