This week has been full of our two current main projects - live DVD & next album. Both are progressing. But now weekend, have a great one! about 4 hours ago
-- Poets of the Fall on Twitter

Post new topic Reply to topic  [ 388 posts ]  Go to | Previous 1 ... 9, 10, 11, 12, 13 Next
Author Message
A Spectator at the Circle's Edge

Salut. Am gasit asta si am auzit si la radio:
http://www.artmania.ro/events_artmania-festival-sibiu-2012_39.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

A Talespinner in the Ring

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!!!!
Sibiu si Poets combinatia de vis !!!!!
Mersi pentru postare :lol: :lol: :lol:

Profile  

A Dreamweaver at the Loom

Nu pot sa cred, nu pot sa cred, nu pot sa creeeeeed!!! :D :D :D
De-abia astept sa-i vad!
Mersi mult, mult, muuuuuuuult de tot pentru postare! You made my day, month, year, etc!

Profile  

Daca ar fi adevarat, nu ar trebui sa apara undeva intre datele oficiale?

07.06.2012 Apollo Live Club Turku
08.06.2012 Haku Päällä Kurikka
12.06.2012 Radio Aallon Helsinki-päivän konsertti / Kaisaniemen puisto Helsinki
15.06.2012 Provinssirock Seinäjoki
21.06.2012 Himos Festival Jämsä
29.06.2012 Lomakeskus Sieravuori Eura
13.07.2012 Tammerfest 2012 / Ilves Night Club Tampere
04.08.2012 Satama Open Air Kemi
18.08.2012 Weekend Festival Espoo

Ar fi superb sa vina, dar nu am speranta.

Paint me the colors of sky and rain
Teach me to speak with their voices
Show me the way and I'll try again -

Profile  

ieri, cei de la Artmania au spus ca cei de la Poets au confirmat participarea, poate ca pe site inca nu s-au actualizat datele(a trecut doar o zi)....asta trebuie sa fie, neaparat! ii asteptam de prea mult timp ca sa nu se intample..eu am trecut deja la stadiul de a'mi face sperante sa ajung :lol:

Profile  

Ok, wooow...
:cry: .. trebuie sa imi calculez bugetul... drumul ma costa 4x biletul de intrare.... of, de ce acum...

Profile  

A Storyteller in the House

eu m-am decis sa zbor cu fiu-meu de 9 luni din Olanda pentru a-i auzi si vedea la Artmania . si asta inainte de concediul deja programat in septembrie cu sotul tot in Romania :D

Profile  

Ink for Blood, Blood for Taste

hypnotique wrote:
ieri, cei de la Artmania au spus ca cei de la Poets au confirmat participarea, poate ca pe site inca nu s-au actualizat datele(a trecut doar o zi)....asta trebuie sa fie, neaparat! ii asteptam de prea mult timp ca sa nu se intample..eu am trecut deja la stadiul de a'mi face sperante sa ajung :lol:

Pana nu auzim din gura Poetilor confirmarea, eu zic sa nu ne ambalam prea tare. Si eu imi doresc mult de tot sa vina, dar pe site-ul asta nu exista nicio confirmare. Si nici pe Twitter nu am vazut nimic inca.

Profile  

https://twitter.com/poetsofthefall/statuses/207380488841736192

Nici ei nu sunt siguri.. :)

Profile  

That Voice Again

Deci ... am postat pe facebook ca deabia ast sa ii vad pe baieti la Sibiu... din pacate administratoarea paginei de FB mi-a spus frumos ca doar cei din staful ARTMANIA au confirmat venirea celor din Poets Of The Fall... din pacate baietii nu au facut-o inca...( cu toate ca, cocheteaza cu ideea... fiind primu concert in Romanica...). Tot ce mi-a putut spune este sa fim cu ochii-n patru si asteptam raspunsul baietilor pe site-ul oficial ... pe fb sau etc. ASA CA... SA STRANGEM PUMNII SI SA SPERAM CA OR sa VINA :) :wink:

Profile  

hypnotique (mai adaug aici niste ganduri legate de postarea ta): organizatorii pot spune vrute si nevrute, nu inteleg cum de ii crezi pe ei si nu astepti o confirmare din partea formatiei. Stiu ca vrei sa-i vezi pe Poets in Romania, cu totii vrem. Dar pana nu confirma ei cu gura lor, nu trebuie sa credem nimic din ce vedem/auzim de la nu stiu cine.

Lore.D: dap, am vazut si eu anuntul acum cateva ore.

Venom_boom: exact, trebuie sa avem rabdare si sa asteptam reactia Poetilor :)

O alta concluzie: nu cumparati inca bilete de nicaieri, nu zburati inca din nicio alta tara spre Romania. Decat daca vreti sa vedeti celelalte formatii care au confirmat participarea :P

Profile  

fairy, i was dreaming wide awake...in plus, dai o interpretare gresita postarii mele, daca am redat notificarea pe care am primit'o de la artmania nu inseamna neaparat ca ii acord toata increderea, dar m'am gandit ca atat timp cat noi, ca fani, ne manifestam interesul vom atrage atentia..in favoarea noastra..ei trebuie sa stie ca sunt doriti de fani si nu doar de organizatori..a little faith won't kill anyone ;)

Profile  

hypnotique wrote:
fairy, i was dreaming wide awake...in plus, dai o interpretare gresita postarii mele, daca am redat notificarea pe care am primit'o de la artmania nu inseamna neaparat ca ii acord toata increderea, dar m'am gandit ca atat timp cat noi, ca fani, ne manifestam interesul vom atrage atentia..in favoarea noastra..ei trebuie sa stie ca sunt doriti de fani si nu doar de organizatori..a little faith won't kill anyone ;)

Tu ai scris asa: "ieri cei de la Artmania au spus ca cei de la Poets au confirmat participarea, poate ca pe site inca nu s-au actualizat datele(a trecut doar o zi)....asta trebuie sa fie, neaparat! ii asteptam de prea mult timp ca sa nu se intample.." etc. De aici eu am inteles ca daca cei de la ARTmania au zis asta, apoi asa trebuie sa fie, doar ca formatia nu a actualizat informatia. Deci o sa-i vedem in august in Romania. Ori nu e asa. Plus ca nu ai scris nicaieri ca nu i-ai crede, so :P

Daca vrem sa ne manifestam ca fani in momentul asta, cand e vorba de un concert, ne manifestam de-abia dupa ce Poets confirma data. Nu cred ca le-ar pica bine sau s-ar bucura ca au fani care nu asteapta o declaratie oficiala si care se bazeaza doar pe organizatori. Care sunt cum sunt in tara asta, doar stii bine.

Formatia stie deja de mai demult ca este dorita in Romania :)

Profile  

Iar acum confirmarea exista. See you in Sibiu! :D

Also...

http://beluga.grooveshark.com/artist_report.php?artist_name=Poets+of+the+Fall#!highlightsTab

Profile  

Jack-Smoking-Fingers-in-a-Box

Hey, guys! Could some Bulgarian fans join you this August? :)
I mean we could use some help when we arrive in Sibiu.

Profile  

A Herald in Our Midst

You bet, Arvigeus! Would be more than glad to give a helping hand:) see you here, in Sibiu!

Profile  

E oficiaaal!!! :D i'm so so happy! See u all there ;)

Profile  

Da, am vazut si eu confirmarea, weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D De-abia astept sa-i ascult/vad ^^

@Arvigeus: Sure, if you have questions we're here :)

Profile  

Moderator of Souls

Just in case someone missed it, POTF tweet from today:
"And in case you are wondering, we are under the impression we'll play more than just those 2 songs @ ARTmania :)"

Profile  

:cry: :cry: :cry: Speram sa nu confirme.... nu am nici o sansa sa merg la festival.. dar ma bazez pe fericitii care ajung sa ne faca o cronica cu multe detalii si poate imagini si filmari :)

Profile  

Lore.D wrote:
:cry: :cry: :cry: Speram sa nu confirme.... nu am nici o sansa sa merg la festival.. dar ma bazez pe fericitii care ajung sa ne faca o cronica cu multe detalii si poate imagini si filmari :)

Ei, bravo, Lore.D. Cum poti sa zici asa ceva, ca sperai sa nu confirme?... Cu totii am asteptat concertul asta de foarte multa vreme, nu crezi ca afirmatia ta ne face sa ne simtim aiurea pe noi, cei care putem merge? Imi pare rau ca nu poti veni. Dar eu, una, chiar daca n-as fi putut veni, mi-as fi exprimat bucuria pentru toti cei care ar fi avut norocul sa mearga la concert. Nu m-as fi gandit: "La naiba, de ce au confirmat cand eu nu pot veni?" Dar asa sunt eu, ciudata.

Inteleg ca iti pare rau ca nu poti veni, e normal. Dar macar puteai sa te prefaci fericita ca se intampla concertul pana la urma si sa tii in tine tristetea/invidia/alte sentimente negative.
Vor mai fi si alte ocazii, o sa facem in asa fel incat sa se simta bine aici si sa revina. Si atunci o sa poti sa vii si tu :)

Am vazut pe cineva pe Facebook plangandu-se ca nu canta Poets in Bucuresti. Complet aiurea reactia. Daca esti fan, faci pe dracu-n patru si ajungi, chit ca vin in Maramures. Stiu ca e criza, stiu ca nu toti avem bani (nu sunt nici eu vreo multimilionara) pentru asa distante lungi, dar daca ii iubesti, faci orice. Nu stai acasa si te plangi ca nu vin in orasul tau. Care, apropo, e in aceeasi tara, nu in Finlanda sau Germania sau bla bla.

@Dark Side of Light: Yup, I saw that yesterday in Twitter ^^

Profile  

fairy wrote:
... nu crezi ca afirmatia ta ne face sa ne simtim aiurea pe noi, cei care putem merge?

Sincer, nu, nu vad de ce te-ai simti tu rau pentru altii care nu pot ajunge si nici eu nu pot fi bucuroasa ca POTF vin si tocmai atunci planurile mele sunt schimbate... poate sunt eu mai ciudata ca tine... Din contra ar trebui sa fii mai fericita ca tu poti merge.

Iar la mine nu tine de finanaciar (pana in august puteam face rost de 300-400 RON special pentru asta), tine de plasarea evenimentului in timp si de distanta de 2200 km la care eu voi fi atunci... so, this sux for me...

Nu inseamna ca nu ma bucur deloc pentru ca totusi au decis sa vina, e posibil sa revina daca le place, nu?...

Profile  

Lore.D wrote:
fairy wrote:
... nu crezi ca afirmatia ta ne face sa ne simtim aiurea pe noi, cei care putem merge?

Sincer, nu, nu vad de ce te-ai simti tu rau pentru altii care nu pot ajunge si nici eu nu pot fi bucuroasa ca POTF vin si tocmai atunci planurile mele sunt schimbate... poate sunt eu mai ciudata ca tine... Din contra ar trebui sa fii mai fericita ca tu poti merge.

Iar la mine nu tine de finanaciar (pana in august puteam face rost de 300-400 RON special pentru asta), tine de plasarea evenimentului in timp si de distanta de 2200 km la care eu voi fi atunci... so, this sux for me...

Nu inseamna ca nu ma bucur deloc pentru ca totusi au decis sa vina, e posibil sa revina daca le place, nu?...

Nu prea ai citit cu atentie ce-am scris si n-ai inteles ce-am vrut sa zic. In fine, s-o lasam cum a cazut.

Profile  

fairy wrote:

Nu prea ai citit cu atentie ce-am scris si n-ai inteles ce-am vrut sa zic. In fine, s-o lasam cum a cazut.

Oh, am inteles exact ce ai spus.... pe langa ca m-ai numit invidioasa :P <- Sorry, couldn'y help it, cranky old lady here :lol: :lol:

Acum sincer, trebuia sa te superi din cazua vorbelor mele doar daca le spuneam inainte de a confirma ei....

Oricum, ma bucur pentru ca tu esti fericita si sper sa ne impartasesti celor care vizitam forumul (si nu vom putea ajunge la festival) din experienta ta. :D :hug:

PS - Si sa stii ca intre timp mie mi-a trecut supararea, POTF vin des in Ucraina si eu am acceasi distanta spre L'viv cat spre Sibiu... am sanse sa ii vad... mai rau e ca nu am cu cine merge... raruti fanii POTF in zona.

Profile  

Lore.D wrote:
fairy wrote:

Oh, am inteles exact ce ai spus.... pe langa ca m-ai numit invidioasa :P <- Sorry, couldn'y help it, cranky old lady here :lol: :lol:

Acum sincer, trebuia sa te superi din cazua vorbelor mele doar daca le spuneam inainte de a confirma ei....

Oricum, ma bucur pentru ca tu esti fericita si sper sa ne impartasesti celor care vizitam forumul (si nu vom putea ajunge la festival) din experienta ta. :D :hug:

PS - Si sa stii ca intre timp mie mi-a trecut supararea, POTF vin des in Ucraina si eu am acceasi distanta spre L'viv cat spre Sibiu... am sanse sa ii vad... mai rau e ca nu am cu cine merge... raruti fanii POTF in zona.

Ti-am zis ca esti invidioasa pentru ca esti :P I call 'em as I see 'em. Old lady la 34 de ani? :roll: Nu m-am suparat din cauza vorbelor tale, doar m-au deranjat si am simtit nevoia sa-ti zic parerea mea. Nu ma supar asa repede.

O sa incerc sa fac poze, dar nu promit nimic. Pentru ca aparatul meu e aiurea. Dar o sa incerc sa imprumut unul de la o prietena. Daca nu reusesc cu pozele, voi scrie un concert report :)

Atunci ma bucur ca ai o sansa/sanse cu Ucraina :) Stiu, nu prea am auzit sa fie multi fani Potf in Romania, din pacate. Dar deh, la noi sunt apreciate alte genuri muzicale, so...

Profile  

Jack-Smoking-Fingers-in-a-Box

Hey, guys!
Anyone from Bucharest? My pre-research led me to conclusion we have to travel firstly to Bucharest, and then take transport to Sibiu. We could use some help how to do it there (or at least some general guidance). Thanks!

Profile  

A Spectator at the Circle's Edge

Salutare, prieteni. Am parcurs putin forumul, si vazand cati oameni sunt in Romania ascultatori de POTF m-am gandit sa ma bag si eu in seama :lol: asa ca mi-am facut cont, si am intrat sa va salut. Sunt din Dej, si vreau neaparat sa ii vad si sa ii ascult pe baieti la Sibiu. Can't wait :D

Btw, ii ascult de aproape 5 ani acum, deci se intelege cat de mult astept sa ii vad in concert, live :mrgreen:

Profile  

@ Arvigeus: i'll try to help you, but after i'll return in Bucharest in a week or two, because where i am now i can't use the internet properly
@ longbow192: bine ai venit pe forum, ne bucurăm sa stim ca suntem din ce in ce mai multi fani :D

Profile  

longbow192 wrote:
Salutare, prieteni. Am parcurs putin forumul, si vazand cati oameni sunt in Romania ascultatori de POTF m-am gandit sa ma bag si eu in seama :lol: asa ca mi-am facut cont, si am intrat sa va salut. Sunt din Dej, si vreau neaparat sa ii vad si sa ii ascult pe baieti la Sibiu. Can't wait :D

Btw, ii ascult de aproape 5 ani acum, deci se intelege cat de mult astept sa ii vad in concert, live :mrgreen:

Salut, longbow192, bine-ai venit :) Te-am luat, eu ii ascult de 6 ani :P Ne vedem in Sibiu!

@Arvigeus: I'm also not in Bucharest, but when I come back I'll join hypnotique and lend a helping hand, too :)

Profile  

That Voice Again

Hey ! am incercat un coverutz dupa Carnival of rust! Noi in arad asa incercam sa promovam trupa poets... prin karaoke unde cantam piesele lor ( din pacate numa dupa 4 piese sunt negative pe net) si prin muzica propriuzisa care o punem decate ori ne ajung degetelele pe tastatura calculatorului de la bar! :) Sper sa va palca! CHEERS! :lol: http://www.youtube.com/watch?v=_wUwHg9S1aU

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 388 posts ]  Go to | Previous 1 ... 9, 10, 11, 12, 13 Next