RT @TheSuddenStop: One week left to enter our @PoetsOfTheFall 10th anniversary competition: http://t.co/F1kfGhgvR3 (3 Winners!) 1 day ago
-- Poets of the Fall on Twitter

Post new topic Reply to topic  [ 4361 posts ]  Go to | Previous 1 ... 140, 141, 142, 143, 144 ... 146 Next
Author Message
Jack-Smoking-Fingers-in-a-Box

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Profile  

Shakespeare's Worst Nightmare

Békés, Boldog Karácsonyt és PotF-ban gazdag Új esztendőt kívánok mindenkinek én is!

Profile  

That Voice Again

Boldog új évet Mindenkinek! Hyvää uutta vuotta:)

Jelentem like-oltam a facebook oldalt, és meg is osztottam ám. Amint a kedvesem hazaér, ő is megteszi. Ugye én miatta szerettem meg a bandát, ő finn:)

Üdv Csilla, örülök, hogy egyre többen vagyunk lányok.

És csak most láttam a nagy és pislogó szemeket, hogy meséljek még a koncertről ami decemberben volt. Hogy miket játszottak hmm... Given and Denied, Lift, Dying to Live, 15 min flame, war. looking up the sun, Wide awake... többre nem emlékszem, de nagyon jók voltak, Közvetlenek, mosolygósak és a tagok is egy csomószor kiintegettek, gondolom olyan arcoknak, embereknek, akiket ismernek. Talán egyszer majd nekünk is integetnek :D :roll: :wink:

Profile  

A Dreamweaver at the Loom

Szia Barbi!

Neked is Boldog Új évet!! :)

Köszi az élménybeszámolót! Én is a barátomon keresztül ismerkedtem meg a bandával, bár én sajnos még sem Finnországban, sem koncertjükön nem voltam.
De ami késik, az nem múlik!! :P

Köszi a facebook lájkolást és megosztást!
Elég szépen sokasodunk! 8)
Köszi mindenkinek ezúton is, akik már megtették! :) Remélem még többen fogják követni a példát!! :roll: :P

Üdv
Ági

Profile  

Üdv mindenkinek!

Remélem jól vagytok mindnyájan.
Személy szerint alig várom a márciust, hogy megjelenjen az Alchemy Vol 1. Nagyon jó kis csomagnak ígérkezik. És állítólag februárban jön az új kis Single is, a Can You Hear Me. Kellemes hónapoknak nézünk elébe :).

Plusz ha minden igaz, ezen a héten hozza a postás az Alan Wake pólómat és kapucnis pulcsimat :D. Teljesen meg vagyok kergülve Alan Wake ügyileg :). Ma beszereztem a 2 DLC-t is a játékhoz, készen vagyok, imádom a játék világát.
Sajnos Poets koncerthez valszeg nem lesz szerencsém a távolságok miatt, de bepótolom zene - és játék ügyileg.

Mindenkinek a legjobbakat, és további sok PotF rajongást! 8)

Profile  

That Voice Again

Sziasztok!!
Tud valaki nekem segiteni?? a "Where Do We Draw The Line" zongra kottáját keresem!! És eddig sehol sem találtam meg!!!
Kérlek segitsetek!! Előre is köszönöm a segitségeteket!!!

Profile  

A True Poet of Them All

Az nekem is jól jönne :P

Profile  

A Talespinner in the Ring

Nekem elég lenne a Can You Hear Me rádióból felvett minőségben egyelőre :D

Szerk.: megvettem, nem rossz, de jobbra számítottam sajnos

Last edited by Griffo on 02 Feb 2011, 17:24, edited 1 time in total.

Profile  

A Talespinner in the Ring

Hallottam a Can You Hear Me-t egy rosszabb minőségű rádió felvételről. Egész jó kis dal, tipikus POTF, de nem ez lesz tőlük e kedvencem. Mondjuk egy ilyen dal nem értem, hogy illik egy olyan játékhoz, mint a Death Rally :)

Our forgotten god never hesitates.. hesitates

Profile  

Nekem kifejezetten tetszik az új nóta :)

The face I wear behind my grin..."

Profile  

A True Poet of Them All

Nekem is eléggé bejön, a félelmeim szerencsére nem teljesültek :D

Profile  

Bár az tény és való, hogy a Death Rally-hoz nem nagyon illik ez a szám.

Profile  

Na én is megvettem a számot.
Szerintem nagyon szép, dallamos, simán szerethető szám lett. Tipikus Poets-es hangzásvilággal. Nekem nagyon bejön, néhány hallgatás után már beette magát a fejembe :).
Tök jó lenne, ha az Alchemy-n lenne még legalább 1 új bónusz szám ezen kívül, meglepi lenne a javából :D.

Profile  

A True Poet of Them All

Hallasz engem?

A mélyben rejtőzve ajtók feltépésüket követelik,
tengermély szerelem fényéhez vezetnek,
mely változatos, szívből jövő, tágra nyílt, akár egy élet, egyedi, mégis olyan ismerős

Hallasz engem? Tudom, csak suttogás vagyok
Hallasz engem, fivérem, édes nővérem?
A szerelem választ talál majd

Bennem áramolsz, a nyelvként és szóképekként, tiszta egyszerűségben
Egységre szomjazol, felismert harmóniára,
Nem kell elrejtened az életed: egyedi, mégis olyan ismerős

Hallasz engem...?

Még élet van e szavakban, melyeket a lelki nyugalomért és szabadulásunkért ejtek ki
Megkaphatod, amit akarsz, ha annyira akarod, mint amennyire szükséged van a levegőre,
mint amennyire szükséged van a levegőre, mint amennyire szükséged van a levegőre
Karold át a valóságot

Hallasz engem? Tudom, csak suttogás vagyok
Hallasz engem, fivérem, édes nővérem?
A szerelem választ talál majd

Profile  

A True Poet of Them All

Noninnyó wrote:
Szerintem nagyon szép, dallamos, simán szerethető szám lett. Tipikus Poets-es hangzásvilággal. Nekem nagyon bejön, néhány hallgatás után már beette magát a fejembe :).
Tök jó lenne, ha az Alchemy-n lenne még legalább 1 új bónusz szám ezen kívül, meglepi lenne a javából :D.

Kívánságod teljesült! :D

Profile  

Renya wrote:
Noninnyó wrote:

Kívánságod teljesült! :D

Igen, néztem az Alchemy szám listáját :). Örülök is marhára. A lottó 5-ös így jönne be :D.
Most gyűjtögetem a pénzt, és márciusban megrendelem a fali-zászlós kiadást.
Kánaán lesz, PotF-ékban sosem csalódunk :).

Profile  

A True Poet of Them All

Füst és tükrök

Tangót táncoltam hatalmas ifjúi önhittségemmel.
Átsuhantunk a tánctéren, egyenesen a szubjektív igazsághoz

De ott nem találtunk harmóniát,
sem okot az egymás mellett élésre,
Semmit, amivel áthidalhatnánk a távolságot.

Tudjuk, egyáltalán kik vagyunk?
Úgy élünk, mintha minden élet csak játékszer lenne.
Mintha egyszerűen újraalkothatnánk,
nem törődve azzal, hogy mit törtünk össze.

Ki halt meg, és tett minket csillaggá,
intellektuális trükkjeinkkel,
milliomos hajlamainkkal és bohóckodásainkkal együtt?
Olyanok vagyunk, mint a tükrök, melyeket füstön át néznek

Benéztem a bolond vityillójába, hogy helyemre leljek,
bármikor gyártok szójátékokat és vicceket, hogy útjaink keresztezzék egymást

De nem volt hűség, amiben bízhattunk volna.
Vicces, éppen a kegyelemre való
törekvés öl ki belőlünk minden kegyelmet.

Tudjuk egyáltalán kik vagyunk...?

A dallamból hiányzik mára a szimpátia,
mert ezt a vackot megkapod bitméretű darabokban a YouTube-on.
Mondd el, mégis mit kellene tenned?
Hiszen a betegség nem jelent gyógyszert,
míg el nem érjük a tökéletes mélypontot,
és a szükség végre áttör azon, ami falakt képez körülötted

Tudjuk egyáltalán kik vagyunk...?

Profile  

Jack-Smoking-Fingers-in-a-Box

mczolly imádom a képedet... :D

Am én is várom ezt a kiadványt, nagyon bejön a borító!!!
Noninnyó: majd kérnénk szépen majd képeket... ;)

Profile  

Csilla16 wrote:
Noninnyó: majd kérnénk szépen majd képeket... ;)

Csilla: ez alap, csinálok majd fotókat mindenről. Az album berippelése is menni fog, mint mindig, sőt, nincs kizárva, hogy a dvd-t is berippelem ezúttal, elég gyors a netem feltölteni.
Meglátjuk, mit tudok intézni :wink:.

Profile  

No, a mai napon Alchemy Vol 1 flag-el előrendelve :D.

Profile  

No skacok, ha minden jól megy, és Isten és a postásunk is úgy akarja, akkor március 17-18-án megérkezhet az Alchemy (remélem). És készül is majd azonnal a NORB rilíz :).

Aki igényt tart rá, már mostantól küldhet nekem egy privát üzenetet, és amint majd elkészül a cucc, küldöm a letöltési linket. Első lépésben csak az audio cd lesz berippelve, de ha lesz rá elég igény, pár napra rá tervezem, hogy a DVD-t is feltöltöm 500 MB-os szeletekben.

Addig is szép hétvégét mindenkinek, és várom majd a leveleket.

Peace, Fórumlakók! :)

Profile  

Ez mind szép és jó. Tényleg oké, hogy így segítesz másoknak is elérhetővé tenni a zenét. :roll:

Viszont az a baj, hogyha mindig csak letöltögetjük, akkor aztán tényleg várhatjuk, hogy egyszer hozzánk is ellátogasson a banda és itt koncertezzenek. Ha mindenki a letöltést választja a hivatalos megrendelés és vásárlás helyett, akkor sose leszünk elegen ahhoz, hogy úgy gondolják, hogy érdemes ide eljönni, mert lesz aki megvegye majd a koncertjegyeket, hisz nincs kb semmi adatuk arról, hogy itt úgymond kelendő cucc lenne a lemezük. Arról nem is beszélve, hogyha az ingyen beszerzést választjuk (nem csak mi itt, hanem bárhol máshol..), akkor előbb-utóbb a saját kiadójukat sem tudják majd fentartani, ami meg oda is vezethet, hogy abba kell hagyni a zenélést. Szerintem ezt senki nem akarja! :)

Legjobban ezt maga Marko mondta meg egy interjúban.

Quote:
Illegal downloading is affecting music industry a lot these days. However, there are bands that even encourage this as long as they get more listeners. What do you think about it?

Marko: In our case, we put out single songs sometimes, or single releases. For example right after Signs of Life album we’ve put out online one song called “Maybe Tomorrow Is A Better Day” which was a free gift to everyone. So when it comes to marketing, I have this one single and I am putting out and everyone can just go on our website or our youtube channel, whatever, and check out the video or listen to the song, that’s fine. But we also like to sell the other songs; because that’s the way we make our living. And if nobody buys that, what it comes down to is that we can’t make a living, thus we can’t make any more music. Even if we could scrape by, what it means is that nobody in any other country, like the club owners wouldn’t know how successful you are, because the records don’t sell. They won’t ask you to come and play. There will be no money to go away from Finland, to play in any other countries. A lot of fans ask us to come over there and there, from all over the world. It’s not fun to always tell them that it pretty much boils down to the fact that nobody there has bought the album, everybody has downloaded it illegally. We really like it that you like the music and that you would like us to come and play. But no one there, who is a decision-maker, nobody knows about us, because nobody there buys the album. And thus we don’t have the venue to come and play and we don’t have the money to come. So yeah, it works against us and it’s a sad thing. If you think about Spotify or other places like that, even our own website, we have samples and whole songs, but not everything is on the internet, because we also need to sell. I think it’s ok to listen to the stuff that we’ve put out there ourselves, but when it comes to the rest, it would be nice if you bought it from some place
.
/Source: http://www.music-photocalypse.net/interviews/poetsofthefall.php/

Profile  

Smiley:

ez pontosan így is van, ahogy mondod, tiszta sor, egyet is értek veled. Jó lenne, ha több magyar emberke is megvenné a lemezeiket, ruhákat, stb. Gondolom nem csak annyi magyar ismeri őket, akik itt megfordulnak a fórumon. De mindig lesznek olyanok, akik nem tudják megvenni, nincs pénzük, nincs bankkártyájuk, se online számlájuk, semmi. Én nekik szeretnék segíteni, hogy hozzájuk is eljusson ez a csoda muzsika.
Meg aztán ki tudja, lehet, hogy akikhez eljut a rilízem, ez által ismeri meg őket, és elkezdi vásárolni az eredeti Poets lemezeket. Szóval a warez károsíthatja is, de ugyanakkor segítheti is az előadókat.
Egyébként sajna én sem állok jól anyagilag, nincs munkám jó ideje, gyűjtögetek a nyári nyaralásra, hogy legalább az összejöjjön. És annyit mindig félreteszek, hogy ha megjelenik valami Poets-kiadás, azt megvegyem. Mert minden tiszteletem az övék.

Úgyhogy magyarszki fórumtársak, aki tudja, vegye meg az Alchemy-t, erősítsük az eredeti termékekkel rendelkezők táborát, hadd lássák finn barátaink, hogy ebben a kis országban is vannak rajongóik, és hátha akkor ellátogatnak majd hozzánk. Forza! :).

Profile  

A True Poet of Them All

Hű, ez a 30 mperces sample is durván odaütött az új számból. Nagyon jól sikerült!

Profile  

A True Poet of Them All

Én is egyetértek azzal, hogy meg kell venni a lemezeket. Csak sajna most az ösztöndíjam elugrott másra :(

Ráadásul engem az új szám érdekel nagyon és most nézem paypalom, arról sem tudom megvenni mert nincs elég pénz rajta >.<

Profile  

Ha tehetném minden albumból, ruhából, mindenből hármat is vennék.. Jelenleg finnországi látogatásra spórolok, aztán szeretnék motorra jogosítványt..+ egyéb váratlan kiadások..hjajj.. :/
Bár kövezzetek meg, de szerintem ha mindenki megvenné itt nálunk legalább 1 lemezüket, akkor sem tudnánk olyan eredményt produkálni, hogy eljöjjenek hozzánk...teszem hozzá, hogy Sajnos!!!
Pedig a népligeti DieselClub ideális helyszín lenne egy Poets bulira. Januárban a szintén finn Negative volt itt, vasárnapra esett a koncert, nem volt teltház(bár nem is olyan nagy hely), pont kényelmesen elfértünk, a hangulat az 120%os volt.

Minden tiszteletem a zenekaré, remélem még nagyon nagyon nagyon sokáig megajándékoznak minket a műveikkel!

Profile  

gyönyörű az új dal. Vérbeli Poets szerintem. meg aki követi őket twitteren az tudhatja, hogy most pénteken debütál az új video klipjük :) kíváncsi vagyok melyik számra csinálták meg és hogy milyen is lesz a témája

Profile  

A True Poet of Them All

zsoty27 wrote:
gyönyörű az új dal. Vérbeli Poets szerintem. meg aki követi őket twitteren az tudhatja, hogy most pénteken debütál az új video klipjük :) kíváncsi vagyok melyik számra csinálták meg és hogy milyen is lesz a témája

A videó ugyebár az egyik új számhoz lesz (az én tippem a Can You Hear Me).

"Marko: It’s going to be a very sweet, rather simple video in its main idea. It promotes tolerance and compassion and I hope many people will embrace that because in my opinion it’s a very important thing in today’s world. Maybe even the most important thing."

Profile  

Én is úgy tudom, hogy a Can you hear me-hez lesz a videó.

Profile  

A True Poet of Them All

Szerintem is a Can you hear me lesz.
------------------
Remek az új szám :lol: :roll:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4361 posts ]  Go to | Previous 1 ... 140, 141, 142, 143, 144 ... 146 Next