Post new topic Reply to topic  [ 388 posts ]  Go to | Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 Next
Author Message
A Dreamweaver at the Loom

Quote:
fairy wrote:
Exista si lucruri frumoase, dar prea putine, si pe cale de disparitie si ele: parcuri, cladiri superbe, British Council, libraria Carturesti...Da, ar merita sa vii din alt oras ca sa-i vezi pe Potf in Bucuresti

am terminat Facultatea de Limbi Straine, acum fac un master de traducere a textului literar contemporan britanic

Can't believe it! Si eu tot Facultatea de Limbi Straine vreau sa o fac :o As avea atatea sa te intreb :) Dar cred ca e cam ciudat sa te intreb lucruri de genul asta pe forumul POTF..parca e o tradare :P "If we think beautifully enough,every rain drop which is falling today is a little diamond" a spus Marko odata :) poate se aplica si in viziunea asupra Bucurestiului...
P.S. Multa bafta la master! :)

Profile  

Ink for Blood, Blood for Taste

ghostwhisperer wrote:

Can't believe it! Si eu tot Facultatea de Limbi Straine vreau sa o fac :o As avea atatea sa te intreb :) Dar cred ca e cam ciudat sa te intreb lucruri de genul asta pe forumul POTF..parca e o tradare :P "If we think beautifully enough,every rain drop which is falling today is a little diamond" a spus Marko odata :) poate se aplica si in viziunea asupra Bucurestiului...
P.S. Multa bafta la master! :)

poti sa ma intrebi si-ti raspund cu drag :)

Profile  

Quote:
fairy wrote:
poti sa ma intrebi si-ti raspund cu drag :)

Ok,thanks :) ce limbi ai studiat in facultate?

Profile  

Intrebare pentru fanii Poets of the Fall:care este melodia voastra preferata Potf?De fapt,mi-am dat seama ca am facut o greseala:care sunt melodiile voastre preferate Potf? (sunt sigura ca aveti mai multe :D ) Stiu ca a mai fost abordata tema asta in alte threaduri dar...nu ma pot abtine sa nu intreb :mrgreen:

Profile  

ghostwhisperer wrote:
Intrebare pentru fanii Poets of the Fall:care este melodia voastra preferata Potf?De fapt,mi-am dat seama ca am facut o greseala:care sunt melodiile voastre preferate Potf? (sunt sigura ca aveti mai multe :D ) Stiu ca a mai fost abordata tema asta in alte threaduri dar...nu ma pot abtine sa nu intreb :mrgreen:

:arrow: Album: "Signs of Life": Illusion & Dream, Late Goodbye, Don't Mess With Me, Shallow.
:arrow: Album: "Carnival of Rust": Fire, Sorry Go 'Round, Carnival of Rust, Gravity.
:arrow: Album: "Revolution Roulette": The Ultimate Fling, Diamonds for Tears, Psychosis, More.
:arrow: Non-Album: cover dupa "You Know My Name".

Profile  

:!: PotF tocmai si-au terminat concertele pe anul acesta, deci, poate in 2010 sa se auda ceva si pe la noi... :|

Profile  

Casmy wrote:
:!: PotF tocmai si-au terminat concertele pe anul acesta, deci, poate in 2010 sa se auda ceva si pe la noi... :|

sau macar pana ajungem in bastoane :P

ghostwhisperer: am facut franceza-germana (+ portugheza, a trebuit sa facem si o a treia limba) Sectia mea s-a numit ITT (Interpreti-Traducatori-Terminologi) :)

Profile  

@fairy:foarte interesante limbile pe care le-ai studiat :)

@casmy:de abia in 2010? :( Nu cred ca mai am rabdare pana atunci...oare cum se poate ajunge in Finlanda? :P

Profile  

A Talespinner in the Ring

Wow, dar ce surpriza. :D Continuati sa "corupeti" cunoscutii. God, de-ar veni si ei in Romania.. mi-as da regatul si un cal :D:D

Profile  

O mica poezie :lol:
By me :)

I'm sorry-
We never met:
"I'm Life."
"And I'm Ned."

Please don't go away so soon.
We just met.
If you leave,
You'll can never turn back.

Turn my back!?
I never did that!
I barely knew how it was like to breathe.
I'm still learning about it...

So you won't go?

No, I'll stay an hour or so...

Profile  

Casmy,poezia ta este foarte interesanta! :) Ce mai faceti?Eu am fost plecata si nu am mai intrat deloc pe aici...something new?

Profile  

A Herald in Our Midst

Salutari alese fanilor POTF!

Am descoperit de curand site-ul. Pe poeti ii ascult de ceva vreme dar nu stiam de site-ul asta.
Am zis sa ma alatur si eu :)

Profile  

Lapinou wrote:
Quote:
Salutari alese fanilor POTF!

Am descoperit de curand site-ul. Pe poeti ii ascult de ceva vreme dar nu stiam de site-ul asta.
Am zis sa ma alatur si eu

Bine ai venit printre noi! :) Cu cat mai multi cu atat mai bine! Poate reusim si noi sa mai schimbam peisajul asta muzical de pe la noi...

Profile  

A Herald in Our Midst

Eu am plecat din tara acum un an. Nu stiu cum am putea sa mai schimbam gusturile muzicale daca mentalitatea celor multi ramane la fel. Eu ma bucur de muzica buna si o impart cu cei care stiu ca o apreciaza.
Sa zicem ca POTF ar fi foarte populari in Romania, degeaba ii asculta o tara intreaga daca nici jumatate din ei nu pricep despre ce e vorba...
Eu ma bucur ca am gasit oameni cu aceleasi gusturi muzicale, oameni care apreciaza imbinarea asta superba de muzica si poezie.

Profile  

PotF vor lansa un al 4-lea album de abia in primavara anului 2010! :cry:

Profile  

Lapinou wrote:
Eu am plecat din tara acum un an. Nu stiu cum am putea sa mai schimbam gusturile muzicale daca mentalitatea celor multi ramane la fel. Eu ma bucur de muzica buna si o impart cu cei care stiu ca o apreciaza.

In primul rand, bun-venit aici :)

In al doilea rand: in ce tara esti acum? si eu vreau sa plec de aici cat mai repede, deja nu mai suport tara asta cu oamenii ei de doi lei. Ai dreptate, oricat de multi ne-am strange ca sa schimbam ceva in Romania, degeaba. Au incercat cativa sa faca schimbari, cateodata a mers, dar de cele mai multe ori, au fost priviti gen ''Ia uite-l si pe asta, ce ciudat e. La spitalul de nebuni cu el!'' E trist...

Dar enough cu plangerile mele :P have fun here :)

Profile  

casmy wrote:
Quote:
PotF vor lansa un al 4-lea album de abia in primavara anului 2010! :cry:

Off, ce ne facem pana atunci? Eu nu mai am rabdare...am ascultat si "rasascultat" melodiile Potf si cu toate ca imi plac la fel de mult ca in prima zi mi-as dori totusi si ceva nou :( Dar pana la urma cu cat e mai mare timpul de lucru si asteptarea, cu atat va fi mai bun albumul :wink: nu-i asa?

Profile  

fairy wrote:

Quote:
In primul rand, bun-venit aici :)

In al doilea rand: in ce tara esti acum? si eu vreau sa plec de aici cat mai repede, deja nu mai suport tara asta cu oamenii ei de doi lei. Ai dreptate, oricat de multi ne-am strange ca sa schimbam ceva in Romania, degeaba. Au incercat cativa sa faca schimbari, cateodata a mers, dar de cele mai multe ori, au fost priviti gen ''Ia uite-l si pe asta, ce ciudat e. La spitalul de nebuni cu el!'' E trist...

Fairy, nu ma parasi! :P Dar daca toti vom pleca din Romania, cine va mai ramane aici ca sa incerce totusi sa schimbe ceva? :?:

Profile  

A Herald in Our Midst

@ Fairy

Eu am plecat cu ai mei in State. Nu imi place nici aici prea mult dar in timp cred ca o sa ma adaptez. Intr-un fel e mai bine, sunt oameni deschisi la minte si majoritatii nu ii pasa nici daca mergi in pijama la cumparaturi :D
Dar deja deviem de la topic-ul poetilor. ^.^
Abia astept urmatorul album!!!

Profile  

ghostwhisperer wrote:

Fairy, nu ma parasi! :P Dar daca toti vom pleca din Romania, cine va mai ramane aici ca sa incerce totusi sa schimbe ceva? :?:

:P

Da, stiu, dar deja m-am saturat, cum am mai zis. Degeaba incerci ceva. Stiu ca nu e bine cum gandesc, dar mi-e lehamite de oamenii din tara asta. Desigur, sunt si exceptii, dar prea putine.

Lapinou: da, am observat ca americanii sunt foarte relaxati si poti sa fii cum vrei acolo. Nu as putea spune acelasi lucru despre romani, din pacate.

Profile  

That Voice Again

suntem multi fani in Romania .... :)

Profile  

delinuta wrote:
suntem multi fani in Romania .... :)

Bine ai venit printre noi :) !
Cum ai dat de PotF? :?

Profile  

salut delinuta ^^

Profile  

That Voice Again

fairy wrote:
salut delinuta ^^

yeloooo, acum ceva ani si de atunci sunt pur si simplu big fan, ma gandeam ce scamatorii putem face cu totii sa ii aducem in Romania ....?
mi-as dori sa ne delectam cu muzica lor si aici....

ta,ta

Profile  

delinuta wrote:
Quote:
yeloooo, acum ceva ani si de atunci sunt pur si simplu big fan, ma gandeam ce scamatorii putem face cu totii sa ii aducem in Romania ....?
mi-as dori sa ne delectam cu muzica lor si aici....

Visul asta il am si eu insa...momentan ramane doar un vis frumos :( poate daca il vom asculta pe Coelho si ne vom dori toti din tot sufletul acelasi lucru se va implini :) Never say never! unul din motto-urile mele :wink:

Profile  

Ati vazut filmuletul asta de pe youtube? http://www.youtube.com/watch?v=Y3DCR0nS5AA
Cati artisti credeti ca ar da un "mini concert" in strada si apoi ar mai si spune cuvinte frumoase la final?

Profile  

ghostwhisperer wrote:
Ati vazut filmuletul asta de pe youtube? http://www.youtube.com/watch?v=Y3DCR0nS5AA
Cati artisti credeti ca ar da un "mini concert" in strada si apoi ar mai si spune cuvinte frumoase la final?

Da, l-am vazut. Sunt niste tipi foarte tari, cu atat de mult bun-simt. Jos palaria ^^

Profile  

fairy wrote:
ghostwhisperer wrote:

Da, l-am vazut. Sunt niste tipi foarte tari, cu atat de mult bun-simt. Jos palaria ^^

Foarte frumos :o
Apropo, cine asculta si Phoenix Effect? :lol:

Profile  

casmy wrote:

Quote:

Eu 8) m-am uitat la cateva videoclipuri de ale lor pe youtube si mi-au placut. Bineinteles ca totul a plecat de la vizionarea King see no evil unde apar si Poetii. Imi place stilul lor, :) se vede ca e si mana Poetilor pe aici :P Stii cumva de unde pot lua melodii de ale lor?

Profile  

A Talespinner in the Ring

ghostwhisperer wrote:
casmy wrote:

Quote:

Eu 8) m-am uitat la cateva videoclipuri de ale lor pe youtube si mi-au placut. Bineinteles ca totul a plecat de la vizionarea King see no evil unde apar si Poetii. Imi place stilul lor, :) se vede ca e si mana Poetilor pe aici :P Stii cumva de unde pot lua melodii de ale lor?

Poti sa cumperi Cyanide skies de pe RecordShopX.com. Toate materialele PotF le-am luat de-acolo si n-am avut probleme. Comanda ajunge in aproximativ 4 zile lucratoare. Cel putin asa s-a intamplat la mine (in Bucuresti).

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 388 posts ]  Go to | Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 Next