Post new topic Reply to topic  [ 1652 posts ]  Go to | Previous 1 ... 47, 48, 49, 50, 51 ... 56 Next
Author Message
A Bard and a Trickster

RoboBrouk wrote:
Takže stahuj tady
Stačí dole dát Free, počkat až uběhne limit (pokud ho tam budeš mít) a přepsat kód a dát download.
Heslo pro zip: RoboBrouk_for_wareznet.cz
Stačí do překopčit do schránky a vložit, až ten zip to heslo při rozbalování bude chtít (takže to nemusíš přepisovat).
Slova pokud chceš tak tady

No tak jsem se k tomu konečně dostala a poslechla si to všechno. Fakt je to super, ale i tak se mi ta dřívější zpěvule líbila o něco víc. Ale myslím, že si i na tu novou rychle zvyknu. Ale máš pravdu, móc dobře se to poslouchá. Kdy bude přídavek? :-)

Profile  

Shakespeare's Worst Nightmare

No až se na "veřejnost" dostane album. :) Tarja je Tarja to jo, ale za to, co udělala jsem ji už odsoudil a Anette je v poho. Už se těším, až k nám přijedou na koncert. :wink: Btw. To si ještě neslyšela tu údajně nejlepší písničku, což je 7 Days To The Wolves (podle novinářů, kteří to zatím slyšeli).

Quenaas: Podle mě je CoR úpadek. Je to mnohem víc popový a moc pro rádio. Signs of Life je plný nádherných melodií, preciznosti, procítěnosti. Je prostě přirozený a hlavně bez podbízivosti jako na CoR. To je můj názor.

Profile  

A Bard and a Trickster

Tak se máme na co těšit. Na druhou stranu, kdo by věřil novinářům? :D

Profile  

lidka wrote:
Tak se máme na co těšit. Na druhou stranu, kdo by věřil novinářům? :D

Podle samplu bych tomu věřil. :wink:

Profile  

A Talespinner in the Ring

ahoj lidicky. Po dlouhe dobe se dostavam zpatky na toto forum. Nejak jsem byl zaneprazdnen :).

Profile  

A Bard and a Trickster

RoboBrouk wrote:
Podle samplu bych tomu věřil. :wink:

OK. Ty jsi ho slyšel :)

Profile  

A ty ne? Vždyť jsem ti na ty tři samply dával taky link. :wink: (jsou to jenom ty minutový ukázky).
btw. Co říkáš na The Poet And The Pendulum? Pro mě totální hudební orgasmus :) Fakt bombastickej song.

Profile  

A Bard and a Trickster

Á sakra, dostal jsi mě. S názvama na mě nechoď, to si moc nepamatuju. Zkus mi kousek zanotovat a řeknu ti :roll: Nejsem zase takovej fanda, takže slova jako "geniální" nepoužiju, ale i tak to bylo dost dobré.

Profile  

ty samply byli dost dobry :) . Uz se nemuzu dockat az to vydaji. Jen tak pro zajimavost, uci se tu nekdo finsky nebo umi nekdo? Mirek

Profile  

Trošku pro oživení - tady jedno hrubý video (spíš teda rozhovor). Chudák operátor :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=vNFcB-0QTho&eurl=

Profile  

AHOI! O/

http://s35.photobucket.com/albums/d179/ ... he%20fall/

Profile  

A Bard and a Trickster

Mirek Franc wrote:
ty samply byli dost dobry :) . Uz se nemuzu dockat az to vydaji. Jen tak pro zajimavost, uci se tu nekdo finsky nebo umi nekdo? Mirek

A ty umíš? Nikoho takovýho neznám, tak by mě zajímal názor zasvěcenýho, jak to s tou finštinou doopravdy je. Jestli se nepletu, patří mezi nejtěžší jyzyky.

Profile  

lidka trosku jo. byl jsem tam rok na vymenu. jo puhun vähän suomea. Olin tänne kuin vaihto opiskelija :D . nezarucuju, ze preklad je uplne spravne. jazyk je hustej, ale zni krasne, obzvlaste zpivana :). :D . na korekturu se zeptej nakyho fina. urco jich tu je dost.

Profile  

tak misto kuin je siellä ja to věděl,že to není uplně správně :).

Profile  

A Bard and a Trickster

Ty bláho! Sice nevím, jestli si ze mě jen tak neutahuješ, ale budu ti věřit. Rok na výěmnu :o ? Tak povídej, přeháněj!

Profile  

Rumormonger

Zdarec lidi, tak jak to tu vypadá? Vidím, že to pořád žije. :)

Profile  

lidka: Na veřejnost se už dostalo 10 songů z new alba NW. Musím říct, že je to úchvatný materiál :wink: . Chybí ještě tři songy, ale jelikož Nuclear Blast (vydavatelství) začal rozesílat promo verzi alba novinářům, tak se jich brzo "veřejnost" dočká. Potom ti hodím link na full album.

Profile  

A Bard and a Trickster

RoboBrouk wrote:
lidka: Na veřejnost se už dostalo 10 songů z new alba NW. Musím říct, že je to úchvatný materiál :wink: . Chybí ještě tři songy, ale jelikož Nuclear Blast (vydavatelství) začal rozesílat promo verzi alba novinářům, tak se jich brzo "veřejnost" dočká. Potom ti hodím link na full album.

Jóóó, to je lepší než vánoce :)

Profile  

[quote="lidka"][/quote]

V poště máš ti linky na celý album. Zatím je to pořád jenom promo verze (prostě se tam ozývají ty kecy, že posloucháš nový album),ale to se časem zlepší. Kdybys potřebovala s něčím poradit, tak napiš. Jinak než stáhneš tu druhou část, tak budeš muset určitej čas čekat (to se ti tam napíše, kolik času zbývá než budeš moct stahovat.

Profile  

A Bard and a Trickster

Seš zlatíčko.
Teď to ale zase nemůžu stahovat :-( Snad nebude chyba na mém přijímači :o Jukneš na to, please :oops:

Profile  

Tam ty starý dva linky smázli. Musíš být pohotovější :P Máš v poště dva nový.

Profile  

A Bard and a Trickster

Já byla od čtvrtka za děckama na táboře téměř v divočině, tak to dřív nešlo :cry:
Jinak moc díkec, tohle je ještě lepší než vánoce :wink: Jestli se můžu nějak revanšovat.....

Profile  

no bylo to super :) takhle se to neda popisovat. Bydlel jsem v Tampere a dvakrat tydne dochazel do skoly na tamni technickou universitu v hervante :). Doma mam par fotek. Jen me stve, ze jsem jeste v te dobe nemel pristup k digitalnimu fotaku :(((.

Profile  

lidka: Na potřetí všeho dobrého (snad) :)
Jinak Nightwishi vydali první videoklip z nového alba. Jedná se o písničku Amaranth, která je i druhý singl z alba. Opravdu fantastický video. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=Lwn5JzumGjg

Profile  

A Bard and a Trickster

Mirek Franc wrote:
no bylo to super :) takhle se to neda popisovat. Bydlel jsem v Tampere a dvakrat tydne dochazel do skoly na tamni technickou universitu v hervante :). Doma mam par fotek. Jen me stve, ze jsem jeste v te dobe nemel pristup k digitalnimu fotaku :(((.

Tak to je škoda, docela ráda bych se na ně jukla. Ale stejně ti závidím. A to ses tam dostal přes tvou školu? A jak ses tam zprvu domluvil? Já byla na dovči v Německu, v Alpách a ikdyž neumím německy nic víc než "Das ist Super" a oni neuměli anglicky (natož pak česky), pokecali jsme celkem dobře. Strašně milí lidi. Aspoň v těch Alpách, ve městě by to bylo asi horší :)

Profile  

A Bard and a Trickster

RoboBrouk wrote:
lidka: Na potřetí všeho dobrého (snad) :)
Jinak Nightwishi vydali první videoklip z nového alba. Jedná se o písničku Amaranth, která je i druhý singl z alba. Opravdu fantastický video. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=Lwn5JzumGjg

Tak jsem se na ten klip jukla a vypadá to moc dobře. I ten song je dobrej, ale nemůžu si pomoct, Tarjin hlas se k téhle kapele prostě ví hodil. Bylo to takový zvláštní, jiný. Ne že by ta nová zpěvule nezpívala dobře, ale asi to bude dýl trvat, než si na ni zvyknu. Ale až si poslechnu to album, třeba změním názor. Povím ti zítra :?

Profile  

Já už jsem si zvykl a líbí se mi v určitých věcech víc Anette. Hlasově se to těžko posuzuje. Tarja taková chladná, zatímco Anette má takový veselý hlas a určitě z ní čiší radost a hlavně je ta radost (narozdíl od Tarji) upřímná. Já jsem spokojenej. To, co Tarja začala dělat je neomluvitelný. Navíc mozek kapely (Tuomas Holopainen - klávesista v tom klipu má odhalený břicho), který složil všechny jejich písničky zůstal, takže se není čeho bát :)

Profile  

A Bard and a Trickster

V tomhle se asi úplně neshodnem :wink: Ale ne, album rozhodně bylo dobrý a líbilo se mi. Dobře se to poslouchá, to se musí nechat.

Profile  

No u mě jednoznačně předběhlo Once i Oceanborn na postu nejlepšího alba. Už se těším na koncert v ČR. Zatím to sice není potvrzený, ale při 2 ročným turné se tu určitě zastaví. To bude nářez :wink:

Profile  

A Bard and a Trickster

Něco se snad někde profláklo, že by nás mohli navštívit? Ale určitě Prahu a co my tady na Moravě? Za náma nepřijedou? :(

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1652 posts ]  Go to | Previous 1 ... 47, 48, 49, 50, 51 ... 56 Next