Check out this new interview on Finnbay: http://t.co/Oan9sG4LB6 about 23 hours ago
-- Poets of the Fall on Twitter

Post new topic Reply to topic  [ 388 posts ]  Go to | Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Next
Author Message
A Spectator at the Circle's Edge

Buna, tuturor. Ii ascult pe poeti de prin 2006, insa nu m-am saturat de muzica lor de-atunci. Fiecare melodie in parte imi ofera o senzatie speciala, si desi am incercat sa ma regasesc intr-una singura, sa le raspund celor care ma intreaba de melodia preferata, n-am reusit. Toate inseamna ceva pentru mine.

Sunt din Iasi. Mi-ar face o placere enorma sa-i vad pe baieti in tara, chiar daca ar fi nevoie sa ajung in cealalta parte a tarii.

Mhm, well. Now you can add one more fan.

Profile  

Ink for Blood, Blood for Taste

salutare Whacker :) enjoy your stay ^^

Profile  

A Dreamweaver at the Loom

Eu unul sunt nou pe aici pe forum :? , dar am auzit de ceva timp de PotF (4 ani mai exact :wink: ) si e foarte bine ca mai sunt si oameni care asculta muzica buna pe la noi :)
Go PotF! Si de abia astept noul album! :D

Profile  

fairy wrote:
RR este un album bun, desi le prefer pe celelalte 2

"Carnival of Rust" este obsesia mea...

Profile  

Casmy wrote:
Eu unul sunt nou pe aici pe forum :? , dar am auzit de ceva timp de PotF (4 ani mai exact :wink: )

m-ai luat :P eu ii plac de 3 ani :)
si da, Carnival of Rust e superba

Profile  

Ma intreb cati dintre cei de aici ii urmeaza pe PotF pe Twitter? :shock:

Profile  

eu :P

Profile  

Deci cu mine, suntem doar doi? :?

Profile  

Hello! De cateva zile am auzit de Poets of the Fall de la o prietena si de atunci sunt pur si simplu INNEBUNITA dupa ei!I-am ascultat incontinuu si nu m-am plictisit absolut deloc( eu de obicei ma cam plictisesc de melodii dupa ce le ascult mult o perioada). Am cazut sub vraja lor... :D Totul, absolut totul e perfect la ei...incepand de la vocea absolut extraordinara a lui Marko(mie mi se pare unul dintre cei mai buni cantareti din lume), versurile demne de numele trupei, adica de adevarati poeti, orchestratia(nu trebuie sa-l uitam pe Ollie care face minuni cu chitara lui) ,videoclipurile (Carnival of Rust e un videoclip genial, plin de simboluri)...Sper intr-adevar ca intr-o zi vor veni si in Romania :) dar daca vor vedea ca au fani infocati aici probabil vor ajunge si pe meleagurile noastre cam manelizate pe alocuri insa cu numerosi ascultatori de muzica buna :)

Profile  

ghostwhisperer wrote:
Hello! De cateva zile am auzit de Poets of the Fall de la o prietena si de atunci sunt pur si simplu INNEBUNITA dupa ei!I-am ascultat incontinuu si nu m-am plictisit absolut deloc( eu de obicei ma cam plictisesc de melodii dupa ce le ascult mult o perioada). Am cazut sub vraja lor... :D Totul, absolut totul e perfect la ei...incepand de la vocea absolut extraordinara a lui Marko(mie mi se pare unul dintre cei mai buni cantareti din lume), versurile demne de numele trupei, adica de adevarati poeti, orchestratia(nu trebuie sa-l uitam pe Ollie care face minuni cu chitara lui) ,videoclipurile (Carnival of Rust e un videoclip genial, plin de simboluri)...Sper intr-adevar ca intr-o zi vor veni si in Romania :) dar daca vor vedea ca au fani infocati aici probabil vor ajunge si pe meleagurile noastre cam manelizate pe alocuri insa cu numerosi ascultatori de muzica buna :)

Hei, bine ai venit in cercul poetilor :) . Nu sunt chiar multi, dar oricine e binevenit, nu-i asa?
Cu cat mai multi, cu atat mai bine :? ...

Profile  

Buna Casmy :) sunt incantata ca am intrat in cercul poetilor :D Daca am fi foarte multi fani Poets of the fall poate am reusi sa formam o voce care sa fie auzita de cine trebuie si poate am reusi sa ii aducem pe baieti in Romania...Cred ca ar fi extraordinar sa ii vedem intr-un concert live nu-i asa? Ce sanse crezi ca avem sa ii aducem aici intr-o buna zi?

Profile  

ghostwhisperer wrote:
Buna Casmy :) sunt incantata ca am intrat in cercul poetilor :D Daca am fi foarte multi fani Poets of the fall poate am reusi sa formam o voce care sa fie auzita de cine trebuie si poate am reusi sa ii aducem pe baieti in Romania...Cred ca ar fi extraordinar sa ii vedem intr-un concert live nu-i asa? Ce sanse crezi ca avem sa ii aducem aici intr-o buna zi?

Of, usor de zis, greu de facut. :( Eu am reusit sa aduc cativa oameni in cercul nostru, dar cu PotF in sine... Dar sa nu disperam :) . Cum sunt o trupa din Europa, vor avea probabil si concerte ceva mai aproape de Romania, daca nu in tara. Nightwish vor veni de exemplu luna aceasta, la Sibiu. Sunt o formatie faimoasa, dar sunt tot din Finlanda :lol: si, deci ar fi sanse sa ajunga si poetii pe la noi.
Oricum, as da orice sa ii vad live prin partile astea ale Europei, dar momentan ei nu au concerte decat prin Nord... :cry: Totusi, nu trebuie sa ne pierdem speranta! :wink:
Ce va fi, va fi!

Profile  

Quote:
Casmy wrote:
Of, usor de zis, greu de facut. :( Eu am reusit sa aduc cativa oameni in cercul nostru, dar cu PotF in sine... Dar sa nu disperam :) . Cum sunt o trupa din Europa, vor avea probabil si concerte ceva mai aproape de Romania, daca nu in tara. Nightwish vor veni de exemplu luna aceasta, la Sibiu. Sunt o formatie faimoasa, dar sunt tot din Finlanda :lol: si, deci ar fi sanse sa ajunga si poetii pe la noi.
Oricum, as da orice sa ii vad live prin partile astea ale Europei, dar momentan ei nu au concerte decat prin Nord... :cry: Totusi, nu trebuie sa ne pierdem speranta! :wink:
Ce va fi, va fi!

Nightwhish la Sibiu? :shock: Wow! Pai atunci trebuie sa fie ceva sanse si ca poetii sa vina pe meleagurile noastre...(dreaming)
Eu de curand i-am descoperit pe Potf si nu stiu prea multe despre planurile lor de viitor...stie cineva cand vor lansa un album sau vreun videoclip nou?Multumesc anticipat! :)

Profile  

ghostwhisperer wrote:
Quote:
Casmy wrote:
Ce va fi, va fi!

Nightwhish la Sibiu? :shock: Wow! Pai atunci trebuie sa fie ceva sanse si ca poetii sa vina pe meleagurile noastre...(dreaming)
Eu de curand i-am descoperit pe Potf si nu stiu prea multe despre planurile lor de viitor...stie cineva cand vor lansa un album sau vreun videoclip nou?Multumesc anticipat! :)

Ghici ce? Au un al 4-lea album in produtie chiar acum. Au avut turnee prin tara lor, iar acum s-au reintors in studio :) .
Daca vrei sa fii la curent cu PotF, aici gasesti mai multe: http://twitter.com/poetsofthefall :wink: Iti poti face un account aici, ca sa fii la curent cu ei :) . Eu unul asa am facut :oops: ...

Profile  

Quote:
Casmy wrote:
Ghici ce? Au un al 4-lea album in produtie chiar acum. Au avut turnee prin tara lor, iar acum s-au reintors in studio :) .
Daca vrei sa fii la curent cu PotF, aici gasesti mai multe: http://twitter.com/poetsofthefall :wink: Iti poti face un account aici, ca sa fii la curent cu ei :) . Eu unul asa am facut :oops: ...

Multumesc mult! :) Mi-am facut cont :D Tu de unde ai aflat prima data de Poets of the Fall?

Profile  

ghostwhisperer wrote:
Quote:
Casmy wrote:

Multumesc mult! :) Mi-am facut cont :D Tu de unde ai aflat prima data de Poets of the Fall?

Eu am auzit de PotF de prin 2006, deci cam pe cand se lansase al 2-lea lor album. Am auzit prima melodia pe care nu o voi uita niciodata: "Locking Up the Sun". Am ramas :shock: oau!
Si totul a inceput cu un video idiot de pe Youtube, un tribut video la un wrestler :D .... Da, ma uitam la wrestling :P , dar m-am lasat de muuuuuuuuuuult timp. Sunt lupte regizate, ce naiba :| !
Ma rog, am ramas tot cu PotF...

Profile  

Quote:
Casmy wrote:
Eu am auzit de PotF de prin 2006, deci cam pe cand se lansase al 2-lea lor album. Am auzit prima melodia pe care nu o voi uita niciodata: "Locking Up the Sun". Am ramas :shock: oau!
Si totul a inceput cu un video idiot de pe Youtube, un tribut video la un wrestler :D .... Da, ma uitam la wrestling :P , dar m-am lasat de muuuuuuuuuuult timp. Sunt lupte regizate, ce naiba :| !
Ma rog, am ramas tot cu PotF...

Tare :lol: Pana la urma e bun si wrestlingul la ceva :P eu zic ca nimic nu e intamplator asa ca.. :wink: O intrebare:unde au disparut ceilalti fani POTF? :? ca vad ca pana acum doar noi am vorbit...

Profile  

:!: TREZIREA! Forumul asta nu prea mai e activ :cry: ......

Doar 2 oameni vorbesc aici?! :?

Profile  

Quote:
casmy wrote:
TREZIREA! Forumul asta nu prea mai e activ ......

Doar 2 oameni vorbesc aici?!

Probabil au plecat in vacanta...dar totusi :cry: Cand m-am inscris prima data pe forum eram bucuroasa sa vad ca e ceva activitate aici si ca sunt ceva fani POTF :( Sper totusi ca vor reveni :) Pana atunci,Casmy,imi permiti sa te ,,torturez" pe tine? :P daca nu,nu e nicio suparare :wink:

Profile  

mai suntem si altii pe aici, dar intram mai rar :wink:

Profile  

ghostwhisperer wrote:
Quote:
casmy wrote:
TREZIREA! Forumul asta nu prea mai e activ ......

Doar 2 oameni vorbesc aici?!

Probabil au plecat in vacanta...dar totusi :cry: Cand m-am inscris prima data pe forum eram bucuroasa sa vad ca e ceva activitate aici si ca sunt ceva fani POTF :( Sper totusi ca vor reveni :) Pana atunci,Casmy,imi permiti sa te ,,torturez" pe tine? :P daca nu,nu e nicio suparare :wink:

:lol: Sigur, nu'i nimic. :wink:

Profile  

Quote:
fairy wrote:
mai suntem si altii pe aici, dar intram mai rar :wink:

Fairy!Nice to meet you! :D tu cum i-ai descoperit pe Poets of the Fall?

Profile  

Quote:
casmy wrote:
Sigur, nu'i nimic.

Thanks Casmy! :) De unde esti?

Profile  

ghostwhisperer wrote:
Fairy!Nice to meet you! :D tu cum i-ai descoperit pe Poets of the Fall?

nice to meet you too :) eu i-am descoperit tot in 2006, la radio. ascultam RFI Romania si la un moment dat am prins o melodie superba, anume ''Stay''. m-am indragostit de ea la prima auditie si...restul e istorie :P ^^

Profile  

ghostwhisperer wrote:
Quote:
casmy wrote:
Sigur, nu'i nimic.

Thanks Casmy! :) De unde esti?

Dintr-un oras mare, din SE Romaniei. Mi se pare ca e chiar capitala Romaniei...da, sunt din Bucuresti :) , cred...

Profile  

Casmy wrote:
Dintr-un oras mare, din SE Romaniei. Mi se pare ca e chiar capitala Romaniei...da, sunt din Bucuresti :) , cred...

si eu la fel, din pacate :|

Profile  

Quote:
casmy wrote:
Dintr-un oras mare, din SE Romaniei. Mi se pare ca e chiar capitala Romaniei...da, sunt din Bucuresti , cred...

fairy wrote:
si eu la fel, din pacate

De ce din pacate? :? Si eu care ma gandeam sa vin la facultate acolo... :P

Profile  

ghostwhisperer wrote:
[
De ce din pacate? :? Si eu care ma gandeam sa vin la facultate acolo... :P

Pentru ca e un oras infect, cu oameni infecti...tarani manelisti. Crede-ma, faci facultate mai ca lumea in alte orase din tara asta decat aici in Bucuresti.

Profile  

Quote:
fairy wrote:
Pentru ca e un oras infect, cu oameni infecti...tarani manelisti. Crede-ma, faci facultate mai ca lumea in alte orase din tara asta decat aici in Bucuresti

Hmm,i-am auzit pe multi zicand asa... :( Chiar nu mai exista nimic frumos in Bucuresti? De exemplu daca ar veni POTF in Romania cred ca i-ai putea vedea doar in Bucuresti..macar un lucru bun nu? :P Ce facultate ai facut?

Profile  

ghostwhisperer wrote:

Hmm,i-am auzit pe multi zicand asa... :( Chiar nu mai exista nimic frumos in Bucuresti? De exemplu daca ar veni POTF in Romania cred ca i-ai putea vedea doar in Bucuresti..macar un lucru bun nu? :P Ce facultate ai facut?

Exista si lucruri frumoase, dar prea putine, si pe cale de disparitie si ele: parcuri, cladiri superbe, British Council, libraria Carturesti...Da, ar merita sa vii din alt oras ca sa-i vezi pe Potf in Bucuresti :P

am terminat Facultatea de Limbi Straine, acum fac un master de traducere a textului literar contemporan britanic :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 388 posts ]  Go to | Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Next