RT @remedygames: Time is the fire in which we burn. https://t.co/vHoBoaZi0Z #QuantumBreak #XboxOne 50 minutes ago
-- Poets of the Fall on Twitter

Post new topic Reply to topic  [ 388 posts ]  Go to | Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 ... 13 Next
Author Message
A Talespinner in the Ring

ghostwhisperer wrote:
Pentru toti fanii Potf dar si ai rockului in general,m-am intors cu un cadou,asa de sarbatori :wink:
http://www.metalfromfinland.com/interviews/406
Aici este un interviu destul de bun cu Marko,pe care eu nu l-am mai citit pana acum(desi voua poate va e cunoscut),insa pe langa asta mi se pare foarte interesant site-ul,deoarece prezinta toate trupele rock din Finlanda,tara ce,trebuie sa recunoastem,poate sa fie considerata "mama rockului" :P

M-am uitat pe interviu ...pot spune k nu am rasuflat citindu-l...orice lucru nou despre poeti este binevenit , multumim Ghostwhisperer :) daca vrei sa mai vorbim, poti adauga elyone@yahoo.com in lista de messenger . Cu siguranta avem de discuta!

Profile  

A Herald in Our Midst

Am auzit ca scot album nou in VAra? :D .... Nu o sa mai pot dormii noaptea in asteptarea lui :P

Profile  

A Dreamweaver at the Loom

Kepher wrote:
Am auzit ca scot album nou in VAra? :D .... Nu o sa mai pot dormii noaptea in asteptarea lui :P

Primavara, mai exact :wink:

Profile  

A Herald in Our Midst

IN primavara? :o ..... doamne , sunt nerabdator .... superb,cu totul genial ... :D .. abea astept :D

Profile  

A Bard and a Trickster

spectACULAR wrote:
I'm baaaaaaaaaaaaaaack :lol: Long time no see bai astia :P

Sa va raspuns si reraspund:
ascult de mai bine de 4 ani
mi-as da o mana si un picior sa ii vad live in Romania
momentan sunt in Iasi cu facultatea si nu mai am vreme de mai nimic
sunt singur (asta daca sunt fetele de aici interesate) :D
ascult si Phoenix Effect (ii ador)

Siiiiiii cam atat.Inca oleaca si vine primavara anului 2010 si inca un album :oops:
PS: si Godsmack scoate album nou (cealalta dragoste a mea)

bine ca sunteti atenti la posturile mele :D

Profile  

That Voice Again

pam pam, sunt si eu roman p'aici. Salutare :wink:

Profile  

bizarre61 wrote:
pam pam, sunt si eu roman p'aici. Salutare :wink:

Salutare, salutare, da suntem curiosi ....cum te-ai izbit de poeti ? :)

Profile  

That Voice Again

tu mi-ai spus :D

Profile  

bizarre61 wrote:
tu mi-ai spus :D

Da , mhai RAZ :)) iti faci cont si nu imi spui ?!

Da, domnilor, eu i-am aratat "CALEA cea buna" :)))

Profile  

That Voice Again

:shock:

Profile  

A Bard and a Trickster

Din cate vad ,treaba asa legata de "coruperea" altora sa asculte Poets,a devenit un sport national :D
Nu suntem nici primii nici ultimii,dar suntem mai multi se pare :lol:

Profile  

That Voice Again

ma bucur sa vad ca exista activitate ramana pe aici...aceste genii o ajuns si pe la Satu Mare sa fie auzite si suntem deja cativa care s-au indragostit de ei:P
am reusit sa "corup" multe persoane sau mai bine zis ei au reusit cu muzica lor,eu doar le-am aratat-o.
am un regret fata de faptul ca nu se anticipeaza nici o venire de a lor prin romania...pacat.macar de ar veni pe undeva pe mai aproape...
va salut pe toti si va doresc toate cele bune in noul an!LA MULTI ANI!!!

Profile  

A Herald in Our Midst

A venit 2010 in sfarsit. Anul care ne aduce un nou album POTF. :roll:
Yeeee! I can hardly wait.

Profile  

A Herald in Our Midst

Buna tuturor. Eu sunt din Focsani si am descoperit intamplator POTF, si de atunci ascult mereu. :)

Profile  

Ink for Blood, Blood for Taste

Salut, Dorina :)

Profile  

Salut Dorina! :) Spune tu,destinul asta nu e ceva minunat?Si eu tot intamplator i-am descoperit pe Poeti si de atunci nu ne-am mai despartit :lol: Cum a avut loc totusi intamplarea asta?

Profile  

chespunk wrote:
ma bucur sa vad ca exista activitate ramana pe aici...aceste genii o ajuns si pe la Satu Mare sa fie auzite si suntem deja cativa care s-au indragostit de ei:P
am reusit sa "corup" multe persoane sau mai bine zis ei au reusit cu muzica lor,eu doar le-am aratat-o.
am un regret fata de faptul ca nu se anticipeaza nici o venire de a lor prin romania...pacat.macar de ar veni pe undeva pe mai aproape...
va salut pe toti si va doresc toate cele bune in noul an!LA MULTI ANI!!!

Salut,Chespunk! :) Si noi ne bucuram ca Poetii au ajuns si intr-o zona asa frumoasa a Romaniei cum e Satu Mare si mai ales ca ai reusit sa "corupi" multe persoane :P Nu pot sa-ti urez decat...la cat mai multe "coruperi" anul asta! :lol:

Profile  

A Herald in Our Midst

ghostwhisperer wrote:
Salut Dorina! :) Spune tu,destinul asta nu e ceva minunat?Si eu tot intamplator i-am descoperit pe Poeti si de atunci nu ne-am mai despartit :lol: Cum a avut loc totusi intamplarea asta?

Un prieten din lista mea de messenger avea niste versuri geniale la status (POTF-Sleep). Si am dat un search la versuri sa vad ce melodie e. Mi-a placut si am cautat mai multe despre ei.

Profile  

Dorina wrote:
ghostwhisperer wrote:

Un prieten din lista mea de messenger avea niste versuri geniale la status (POTF-Sleep). Si am dat un search la versuri sa vad ce melodie e. Mi-a placut si am cautat mai multe despre ei.

Asta demonstreaza inca odata k versurile lor sunt puternice si ...chiar isi fac treaba, adica, alaturi de muzica ajung acolo unde trebuie: in suflet.

Bun venit, dorina !

Profile  

A Herald in Our Midst

elyone wrote:
Asta demonstreaza inca odata k versurile lor sunt puternice si ...chiar isi fac treaba, adica, alaturi de muzica ajung acolo unde trebuie: in suflet.

Bun venit, dorina !

Bine v-am gasit!
Din cate vad eu aici incercati sa "corupeti" lume sa asculte POTF. Ar trebui promovati mai mult. Lumea nu are cum sa ii placa daca nu a auzit de ei. Pur si simplu e o trupa geniala pe care lumea din Romania ar trebui sa o cunoasca. :)

Profile  

Dorina wrote:
elyone wrote:

Bun venit, dorina !

Bine v-am gasit!
Din cate vad eu aici incercati sa "corupeti" lume sa asculte POTF. Ar trebui promovati mai mult. Lumea nu are cum sa ii placa daca nu a auzit de ei. Pur si simplu e o trupa geniala pe care lumea din Romania ar trebui sa o cunoasca. :)

Si dak s-ar da toata ziua la TV cati dintre romani i-ar aprecia? Mai bine ne uitam la emisiunile de scandal si la Taraf :))

Oricum, printre noi sunt si oameni "de calitate", oameni care apreciaza muzica BUNA.Nu se gasesc usor, tocmai de aceea sunt pretiosi.Eu ma bucur k am gasit acest forum, aceasta comunitate -daca vreti ....aceasta "mina de diamante".

You rock, guys! :D

Profile  

A Herald in Our Midst

elyone wrote:
Dorina wrote:
elyone wrote:

Bun venit, dorina !

Bine v-am gasit!

Si dak s-ar da toata ziua la TV cati dintre romani i-ar aprecia? Mai bine ne uitam la emisiunile de scandal si la Taraf :))

Oricum, printre noi sunt si oameni "de calitate", oameni care apreciaza muzica BUNA.Nu se gasesc usor, tocmai de aceea sunt pretiosi.Eu ma bucur k am gasit acest forum, aceasta comunitate -daca vreti ....aceasta "mina de diamante".

You rock, guys! :D

Asa cum ii apreciem noi probabil ca i-ar aprecia si alti romani... asa cum sunt romani care apreciaza Metallica, asa cum sunt romani care apreciaza AC/DC etc. Si sunt si cocalari... asta e alta poveste... pentru ei s-a facut Taraf Tv si OTV.

Profile  

A Bard and a Trickster

Vai Dorina, sper din suflet ca eu eram cel cu statusul :D
Desi e o probabilitate mai mare sa gasesti versuri din King of Fools la mine.
Apropo, ma scoti la un suc saptamana viitoare cand vin acasa la Focsani? :D Nu de alta dar oamenii care asculta asa superbitate de muzica sunt rari.

Profile  

A Herald in Our Midst

spectACULAR wrote:
Vai Dorina, sper din suflet ca eu eram cel cu statusul :D
Desi e o probabilitate mai mare sa gasesti versuri din King of Fools la mine.
Apropo, ma scoti la un suc saptamana viitoare cand vin acasa la Focsani? :D Nu de alta dar oamenii care asculta asa superbitate de muzica sunt rari.

Mda mi se pare ca de la tine am luat versurile... anul trecut parca. (asta daca esti cine cred eu ca esti :D )

Profile  

Hey guys! Salutari! :lol:
N-am mai scris de ceva timp pe aici, asa ca in primul rand as vrea sa va spun un intarziat "LA MULTI ANI!" si o veste grozava: Al 4-lea album de la Poets of the Fall vine in curand, mai exact in mai :!:
Grozav, nu'i asa? :)

Profile  

A Bard and a Trickster

Vine de ziua mea :lol: (aproximativ)
Dorina....nu am idee.Dar m-as bucura sa fiu el acela.

ps: noul album se numeste "Dreaming Wide Awake" :) sau cel putin o piesa de pe album poarta numele asta.nu sunt sigur inca.

i stand corrected: noul album se numeste Twilight Theater si Dreaming Wide Awake e single

Profile  

17 martie ! unbelivable :D mai rezistam umpic :D Can't wait, can't wait!!!!

Profile  

:shock: 17.03.2010 ! Atat de aproape!

Profile  

A Herald in Our Midst

Salutare la toti ...long time no see :P ... O sa strangem din dinti inca aproape doua luni , delectandu-ne cu "vechile melodii" de la Poets .... dar timpul trece repede,si pentru mine e cel mai important ,cel mai asteptat lucru(acest nou album ) .... 2 luni :(( ... :X ... v-am pupat pe toti 8)

Profile  

A Bard and a Trickster

And we keep waiting into the night....it will be a long long time...a long long tiiiime :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 388 posts ]  Go to | Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 ... 13 Next