RT @TheSuddenStop: One week left to enter our @PoetsOfTheFall 10th anniversary competition: http://t.co/F1kfGhgvR3 (3 Winners!) about 23 hours ago
-- Poets of the Fall on Twitter

Post new topic Reply to topic  [ 694 posts ]  Go to | Previous 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24 Next
Author Message
A Bard and a Trickster

Pěkný, 3 roky :) To já na ně přišla teprve loni na jaře, a to náhodou od mého přítele. Tvrdil, že má novou docela dobrou americkou kapelu a když mi pustil 1. písničku, tuším že Fire nebo Gravirty, tak říkám, ale to nejsou určitě Američani, to budou Finové. A on, že ne, a samozřejmě jsem měla pravdu já :lol: Koupila jsem si obě alba a poslouchala je den co den, dokud jsem je v létě poprvé neuviděla live - pak jsem je poslouchala ještě víc :lol:
Na jaře letos jsem si koupila nové album a ujíždím na něm stejně jako na těch starých - všechny jsou pro mě špičkové, na všech jsou silné písničky a pak i o něco slabší, ale ani jedna není vyloženě špatná - všechny 3 alba mi přijdou fakt hitový :)
No a ke dnešku jsem kluky viděla live 3x a mám pořád málo :( Bohužel i málo peněz, takže bůhví, kdy se mi zase poštěstí jet na jejich koncert :( :)
Co vy a jejich koncerty? :wink:

Profile  

Jack-Smoking-Fingers-in-a-Box

Mam taky dojem ze nikto z nas nemal to stastie vidiet ich nazivo :( Ale jedneho dna urcite to vyjde :wink:

Ja a Jakub sme sa k nim dostali tak nejak naraz....ja som odohral Maxa Payna ale nevsimol si Late Goodbye....potom to odohral Jakub a vsimol si Late Goodbye....nasledne mi o tom Jakub povedal.....ja som zohnal SoL a CoR a zacal pocuvat....a potom posunul Jakubovi....teraz uz ale mame originaly :)

Najkrajsie je na tom podla mna to, ze u nas v skole, v nasom rocniku a v tej istej triede sme dvaja ludia(Simona & ja), ktori NEZAVISLE NA SEBE zacali pocuvat Poetov :D

A mimochodom, mame 21 straaaan :D :D :D

Profile  

A Bard and a Trickster

Ja som dohral maX payna 2 a vsimol som si late goodbye, pockal az na koniec a kukol si co to spieva kto to spieva...a stahol albumy:) Prvy a druhy album su u mna na hom hodnotou rovnako, treti je slabsi ako prve dva...live som este nebol tiez:) A inak ludia, uz vam pisem so svojho noveho notasku muhahaha:)

Profile  

A Bard and a Trickster

Já kdysi pařila Maxe payna, ale dvojku jsem nehrála, tak jsem Poety iobjevila až pozdě a od přítele, jak jsem už psala :lol: Ale jsem fakt strašně ráda, že je znám, ta hudba je dokonalá! A skoro každému, komu je pustím, se líbí taky. Věřím, že kdyby přijeli k nám nebo k vám na Slovensko, že určitě zaplní nějaký střední klub. Aspoň v to doufám. Ale to se asi jen tak nestane, jestli si kluci všechno financují sami... :(

Nevím, jestli jste se koukali do jiných témat, ale kdybyste měli zájem, tady jmám spoustu mých videí Poets Of The fall z kncertů, tak můžete mrknout :wink: www.youtube.com/valonika

Profile  

9 dni som prec a tu sa nic neudeje? no toto co toto? :D

Profile  

A Bard and a Trickster

co uz... sme lenivi... :P

Profile  

A Bard and a Trickster

nic si z toho nedělej, v českém topicu se nic neděje už několik měsíců :lol:

Profile  

A True Poet of Them All

Vidite, to sme este dobri. :D

--or triple your money back!

Profile  

Shakespeare's Worst Nightmare

K tomu vám ještě pár desítek stran chybí... :lol:

Ale co vůbec tak posloucháte kromě Poetů?

Každej by tu mohl udělat takovej širší rozbor svých kapel, ať ostatní obohatí, aspoň bude o čem psát... :)

Profile  

A Bard and a Trickster

Já ujíždím hlavně na těch finských kapelách, takže např. The Rasmus, Von Hertzen Brothers, Negative, HIm... ale nejvíc asi ty Poeti :)
A pak mám taky moc ráda Muse, Evanescence, keane, 30 Seconds To Mars, Manic Street Preachers, lacuna Coil...

je toho dost, ale mezi mé nej kapely patří prostě POTF, The Rasmus, Muse :wink:

Profile  

Ahaho, dalsi slovan! Vitame Ta tu RoboBrouk, pekne od Teba ze si skocil na kus reci :)

Nuz, ja doslova pocuvam 95% casu Poetov :oops:
Zvysok casu vselico mozne, ale nic nijako extra.... Guns N'Roses su jedini vyraznejsi potom, ktori zaberaju asi 4%....a zvysne percento je vsetko mozne, prevazne skladba-dve od niekoho.... a poslednou dobou zacinam ficat na Michaelovi Jacksonovi :P \m/

Profile  

A Bard and a Trickster

tisovcik_rasto wrote:
Nuz, ja doslova pocuvam 95% casu Poetov :oops:
Já jsem na tom naprosto stejně, jsem úplný maniak :oops: :D

Profile  

A True Poet of Them All

Mna v poseldnej dobe celkom zacalo bavit vyhladavanie menaj znamych kapiel, prevazne rock a metal, ale zdaleka sa na to neobmedzujem. ;)
Moji sucasni oblubenci:
Machinae Supremacy - Svedsky metal, zaujimavi su hlavne tym, ze pouzivaju syntetizator postaveny na zvukovom cipe zo staruckeho Commodore 64. Ceski priatelia by ich mohli poznat, ak sa orientuju v miestnej hernej scene - maju totiz na svedomi soundtrack k nezavislej hre Jets'n'Guns. Pekne je, ze vela z ich hudby uvolnili volne na nete (vratane spominaneho soundtracku), da sa najst TU.
LifeForce - Side project jedneho clena MS, celkom zaujimava elektronicka kapelka, z ich hudby mi obcas beha mraz po chrbte... A strasne sa mi paci hlas ich spevacky. :) Da sa najst TU.
Inja - Zanrovo mi evokuje cosi ako goticky ladeny Nightwish, ale to je subjektivny pocit cloveka, ktory od Nightwish pocul dokopy asi 3 skladby. :P Spevacka rovnaka ako v LifeForce.
The Delgados - Pohodova britska rockova kapela, spoznal som ich cez anime Gunslinger Girl, kde je pouzita ich skladba ako opening theme. Potom som niekde nasiel ich prvy album a zapacili sa mi.

Z toho znamejsieho pocuvam hlavne Faith No More, Rammstein, obcas Guns n' Roses ci AC/DC, nieco od Nine Inch Nails, Depeche Mode, et cetera, et cetera, et cetera... :D

Edit: I fail @ adjectives. I ked som asi jediny, koho to trapi. :roll:

Last edited by Kuborion on 31 Oct 2008, 00:26, edited 1 time in total.

Profile  

A Bard and a Trickster

Tos mi připomněl, že mě teď docela zaujali švédští POUND www.myspace.com/poundonline - a hlavně se mi fakt hodně líbí písnička Clone, poslechněte si to, kdo má rád nový Muse, mohlo by se mu to líbit :)

Profile  

Shakespeare's Worst Nightmare

Jinak ještě kdo má účet na last.fm, nechť se podělí. :)

www.last.fm/user/RoboBrouk

Profile  

Jediny Web 2.0 ktory vyuzivam, vsetko ostatne ako MySpace, YouTube, FaceBook a podobne obchadzam milovymi krokmi, ale toto je naozaj uzitocne pre cloveka ako som ja :)

http://www.last.fm/user/Tisovcik_Rasto

Profile  

A Bard and a Trickster

Zdravim nasho noveho spaming partnera z CR...a ja pocuvam veci najma podla nalady, poetov urcite najviac, ale zas vypocujem si linkin, him, disturbed, godsmack, muse, nightwish, lacuna coil, ine kafe, elan, fall out boy, panic at the disco, richarda mullera, korn, editors, the subways, bell X1, a viac uz neviem si spomenut, proste to tak striedam miesam jak sa mi chce:)

Edit: zabudol som este depeche mode a evanescense...;)
a last fm profil mam, ale je zastaraly, uz roky som to nemal zapnute...ale tak ked chcete mozte ceknut http://www.last.fm/user/Pain17

Profile  

dobre raaaano ludiaaaaaaaaa, vstaaavameeeeee :D

(ano, pisem to v najvhodnejsom case :lol: )

Profile  

A Bard and a Trickster

*yawn* tak teda bre raaano (tiez v najvhodnejsom case :P )

a co sa tyka hudby, tiez u mna vyhravaju Poeti, ale okrem nich si rada vypocujem Evanescence, Within Temptation, Eluveitie, Nox Arcana, Dolores O`Riordan/Cranberries, XIII. Stoleti, The Cure, Bauhaus, Nine Inch Nails, Type O Negative, Enya, Bjork, Emilie Autumn, A Fine Frenzy, Warmen, Flyleaf, Lacuna Coil, Nightwish, Tiamat, Metallica, Edvard Grieg, Adiemus, Vangelis, Cechomor, vsemoznu keltsku hudbu, etno, soundtracky Johna Williamsa, Dannyho Elfmanna a Stephena Sondheima... a tak dalej a tak dalej... :D

Profile  

A Herald in Our Midst

www.last.fm/user/FrozenTearSK (len na vlastné nebezpečenstvo, v avatare mám fotku :evil: )
Počúvam toho akosi priveľa, aby som to sem vypisovala, ale som pomerne metalovo zameraná...Poeti, J.Blunt a niekoľko popových balád v playliste sú skôr výnimkou potvrdzujúcou pravidlo.

Ak smiem niečo odporučiť, žiada sa mi kričať Anorexia Nervosa :oops:

Btw čo vy a CZ/SK muzika?Moja maličkosť osobne fičí iba na progmetalových Castaway, a potom nejaké konkrétne songy od rôznych kapiel 8)

Btw again, aj vás tak neskutočne irituje istý song s názvom Angels (Love Is The Answer), ktorý ide vyslovene na každom kroku? :x

I´m normal, just like you.Only a bit better, nicer, more intelligent and useful for society... (I once met a guy with these words written on his T-shirt..that´s not my real opinion about myself, but that´s very close to it :) )

Profile  

A True Poet of Them All

Ja som sa POTF asi prepocuvala,teraz mame taku mensiu pauzu :roll:
Inak som rada,ak pocujem Aqualung,Tara Perdida,Death cab for cutie,Dover,Postal Service,Fitacola a celkovo portugalsky punk, Zona A,Peha,Daniel Landa,Bush, Teenage Bottlerocket,Happoradio,Matchbox 20,Rasmus,Beatsteaks,Kabat,Arctic Monkeys,Keane,Polemic,IMT Smile,Die Arztie,Michael Buble,Damien Rice,soundtracky od Yanna Tiersena a Clinta Mansella a nase HT... Uz mi ine nenapada...

www.last.fm/user/mischka32

Profile  

A Bard and a Trickster

J8 poslouchám Poety už nepřetržitě rok a půl a pořád se mi neoposlouchalli a určitě ani neoposlouchají...jsu prostě výjimeční :)

A co se týče CZ a SK music - tak to mi nic neříká. Nelíbí se mi české ani slovenské kapely, nelíbí se mi zvuk, písničky ani styl. Nemůžu si prostě pomoct. Občas se samozřejmě najde nějaká výjimka, docela pěkné melodie má Peha nebo Kryštof, ale není to něco, co bych poslouchala. Já prostě ulítávám na světové muzice, a nejvíc si potrpím prostě na tu finskou :oops: :D

Profile  

Valonika wrote:
A co se týče CZ a SK music - tak to mi nic neříká. Nelíbí se mi české ani slovenské kapely, nelíbí se mi zvuk, písničky ani styl. Nemůžu si prostě pomoct. Občas se samozřejmě najde nějaká výjimka, docela pěkné melodie má Peha nebo Kryštof, ale není to něco, co bych poslouchala.

uuplne ale uuuplne rovnako je to so mnou, domacu scenu proste nemusim :shock:
az na to ze ANI pehu a krystofa nemusim.... mozno to bude asi aj tym ze som od nich nic nepocul....a ak ano, neviem ze je to od nich.... :?

Profile  

A Bard and a Trickster

tisovcik_rasto wrote:
az na to ze ANI pehu a krystofa nemusim.... mozno to bude asi aj tym ze som od nich nic nepocul....a ak ano, neviem ze je to od nich.... :?
já je taky neposlouchám, jen jsem tím chtěla říct, že když tyhle kapely slyším, tak je nevypnu, narzdíl od zbytku naší (myslím české i slovenské) hudební scény. A Kabáty, které všichni nevím proč milujou, ty vypínám a ještě u toho skřípu zubama :lol:

Profile  

Valonika wrote:
A Kabáty, které všichni nevím proč milujou...

nebol by som si tym taky isty :D

ja som strasny co sa hudby tyka :P

pocuvam 5 veci a od ostatnych kapiel poznam len nazov, ani jedinu skladbu....a mam automaticky despekt.... :?

Profile  

Wake up, guys :)

Profile  

A Bard and a Trickster

To samé jsem včera psala Čechům. Kde jsou všichni? :lol:

Už jste slyšeli tu písničku Tobacco Road? Já se jí nemůžu nabažit :)

Profile  

Samozrejme ze ano, bol som prvy co na nu reagoval v povodnom topicu!! :)
Mam ju stiahnutu, parkrat vypocutu.... paci sa mi, pretoze je tam markov hlas a spoznatelne nastroje, ale stylovo mi k Poetom nesedi. Keby to nespieval Marko, tak by som o nu ani nezavadil mam taky dojem.... :?
Prilis tvrde na mna, preferujem balady ktore tvorili drvivu vacsinu sings of life :roll:

Profile  

A True Poet of Them All

Jezisi, tu sa nieco deje? :shock:
Ako to, ze o tom neviem?

Nj, anyhow.
Co sa SK/CZ sceny tyka, nie som velmi zbehly... Poznam zopar kapiel/specakov/cok, daktore povazujem aj za pocuvatelne, ale inac nic moc.
Akurat Ine Kafe som svojho casu pocuval, aj som rozmyslal ze sa k nim vratim, ale zatial sa mi akosi nechcelo v tom hrabat, kedze mam v hodbe neskutocny bordel. :P

V ramci postovania last.fm profilov, tu je moj, nedavno som bol uspesne presvedceny, nech to skusim:
http://www.last.fm/user/Kuborion

Ad Tobacco Road. Mna sa nahodou paci a vobec sa mi nezda, ze by k Poetom stylovo nesedela... Akurat ma blizsie k RR nez k ostatnym albumom. Co nie je nutne zle, i ked chapem, ze nemusi kazdemu uplne sadnut.
Kazdopadne je ale pekne pocut znovu nieco nove. :)

Profile  

Je zaujimave, ze obaja mame najhranejsich Poetov, ale ked som prihlaseny a mrknem k Tebe, nasa music compatibility je low - vypise mi vsetky kapely co mame spolocne, ale na Poetov nejako zabudne :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 694 posts ]  Go to | Previous 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24 Next