Check out this new interview on Finnbay: http://t.co/Oan9sG4LB6 about 4 hours ago
-- Poets of the Fall on Twitter

Post new topic Reply to topic  [ 6829 posts ]  Go to | Previous 1 ... 166, 167, 168, 169, 170 ... 228 Next
Author Message
Rhymer of the Evervigil

Doğru, hiçbir güç bizi POTF'tan ayıramaz. :P

Profile  

A Dreamweaver at the Loom

evet ben bile şurda öss ye bir ay kalmışken bile sitede geziniyorum
sabah akşam :D

Profile  

Rhymer of the Evervigil

:D

Profile  

Shakespeare's Worst Nightmare

aferim sanada :D ÖSS de önemli hani yaniii bir ay sonraa yani sınavdan sonra dilediğin gibi girersin şu sıralarr tüm dikkatini sınava vermen gerekk :) :) :)

sadece bir dost tavsiyesii. sanaa :wink: :wink: :wink:

With peace comes freedom

With freedom comes silence

Profile  

ya cidden kıskanıyorum şu Finlileri benim şu anki konumunda grubun röportajlarını okumam müziğini dinlemem resimlerine bakmam gibi şeyler bile lüksken onlar konserden konsere koşuyolar yahu ...Lanetttttt :evil:

Profile  

seval öncelikle sana bir kuraldan bahsedeceğim :!

istemek = sahip olmakdir .....

inandığın ölçüde gerçek olur. . .

onları konser,ine gitmemen için hiçbir sebep yok. . . ama dediğim gibi çok istemeliii ve bunu olacağına canı gönülden iananmalısın.

bak sana bir sır vereyeyimmmmm

einstein neden bu kadar büyüktür bilirmisin:? çünkü o olagan üstü bir formül bulmuştur.

E=mc^2

bu nedir biliyormusun; kütle enerjiye enerjide kütleye eşittir diyoo. ne demekdirr buuu mesalaa sen bir şeyii istersennn beynin o istediğin şeyin frekansındaa enerji yayımlarr bu enerjiler genelliklee beta dalgasıı sşeklindee ilerlerr. neysee işin bilimsel kısmını bırakıpp neticeye gelecek olursakk senin bu beyninden geçen enerjiyi kütleye dönüştürmek yanii elle tutulur gözle görülür hale dönüştürmek senin elinde. enerjiyi beyninden ne kadar çok yayınlarsann fiziğin ikinci yasası olan kütlecekim yasına göree kendinee isteiğin herşeyii çekebilirsinnn . . . . .

biraz kaışık anlatmış olabilirim ama sanırım sen benim nedemek istediğimi anladınn seval :) :) :) :) :oops: :oops: 8)

With peace comes freedom

Profile  

Ov o zaman bendeki bu enerjiyle ben yaza kadar Finlandiya'ya gitmiş POTF elemenlarının hepsi ile tanışmış Marko'yu da ailesinden istemiş olurum :P
Ayrıca Marko Saaresto'yu böle 45 derecelik açıyla sağ profilden Ralph Fiennes'e benzettim bi an. :D Sanırım youtube bir programda Late Goodbye'ın akustik versiyonunu söylerkenki videosunda bayağı benziyo.Ama SOL dönemi halleri.Şimdiki hali daha çok orta yaşlı göbekli aile babası kıvamında sanki.(Kızmayın ha biz bizeyiz die bu kadar açık konuşuyorum :D )

Profile  

Rhymer of the Evervigil

Hahahahaha, ne tartışma ama be ya. :D :D :D Dua edin de neyse ki forumun admini Türkçe bilmiyor. :lol:

Yani umarım. :?

:roll:

Profile  

Özel hayatlarını kurcalayınca çemkiriyolar diye biliyorum gerçi :D Kendileriyle ilgili küçük masum planlar yapınca umursamıyorlardır sanırım.Tabi git o zaman ingilizce olarak yaz POTF kısmına diyeceksin :D bende :Yok efenim yemiyo diyecem :D
Bu arada admin türk çıkarsa şaşırmam :D Olup olmadık her yeden çıkabilen bir milletiz çünkü :D

Profile  

admin türk değill dert etmeyinn:) bir gramda türkçe bilmiyorrrr :) :)

problem yokkkk!!!!!!!!!!!

With peace comes freedom

Profile  

iyi o zaman :D

Profile  

Rhymer of the Evervigil

Ahaha, evet. :D Sohbete sorunsuz devam edebiliriz. :twisted:

:lol:

Profile  

A Confidante of the Kindred

arkadaşlar sizleri dinlemek bana gerçekten huzur ve bilgi veriyor öncelikle teşekkür ederim...:D bensiz bu topic ölene kadar gider herhalde o açıdanda sorunum yok Allaha şükür ama beni soran hiç olmamış buda yakındığım bir durum.. :cry:

Profile  

Rhymer of the Evervigil

Kusura bakma ya, bir POTF konuşmasına daldık mı dünyayı unutuyoruz valla. :oops: Şimdi soruyorum:

Naber? 8)

Profile  

iyiyim teşekkür ederim, deniz sezonunu açtımda, birazcık yanıyorum..:D onun dışında bir problem yok..sizler nasılsınız?

Profile  

Rhymer of the Evervigil

Oo, iyi yapmışsın. :)

Kafa dinliyorum ben valla, birkaç güne ders çalışmaya başlamam lazım, finaller var haftaya, uff... :s

Profile  

NOT!!! İÇ DÖKMEK AMAÇLI YAZILMIŞTIR ŞİKAYET ÇEKEMEM DİYORSANIZ OKUMAYINIZ EFENİM :P :P

aman tanrım ne nevrotik bir annem varya.14 haziran öss 21 haziran yds 22 haziran yıl sonu balosu ve 23 haziran iş başı.Evet gerçek bu annem iş bulmuş bana dayımın yanında ciddi ciddi çalıştırmayı düşünüyo.Stres atarmışım insan içine karışırmışım kendime gelirmişim.Cidden nevrotik olması gerek bir insanın böyle düşünebilmesi için.Bütün yıl sabah akşam Avcılardan kalkıp Bakırköy'e gitmemiş,belediye otobüsleri binlerce insanın tıkış tıkış yürümeye çalıştığı B.köy meydanını allahın her günü görmemiş ve işin en acı ve komik tarafı 10 ay boyunca otistik azmiyle aynı konuları aynı soru tiplerini 4093094039043 kez çalışıp çözmemişim gibi yaz boyunca çalıştırılıyorum..Benim kafa dinlemeye ihtiyacım var ya :evil: :evil:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bu arada Tolga benim yerimede yüz :D
Alev sanada finallerde bol şanslar :D
Alterna pozitif enerjiye ihtiyacım var cidden.öyle kütle hacim formülü falan anlamıyorum gerçi fizik dersi için bilmek gerek öss falan ama cidden pozitif düşünmeye ihtiyacım var :D

Profile  

sen oku ya boşver işi gücü, bak bana kapalıçarşıda çalışıyorum hergünüm güneşe hasret geçiyo :( , her sabah 8:30da karanlığa gömülüyorum ve işin kötü yanı sinir, stres bir arada, sözüm meclisten dışarı takı manyağı lanet olası kadınlarda bizim orda, gözü dönmüş şekilde alış veriş yapıyorlar, şikayetçi değilim bizde ordan ekmek yiyoruz ama bazen bokunu çıkartıyorlar.. :cry: her neyse akşam 7:00'de de çarşıdan çıkıyorum, bilmem anlatabildim mi?

iş hayatının beni en cezbeden yanı kazandığım paranın gerçekten benim olması, emeğimin karşılığı olması ve kimseye nasıl harcamam gerektiğini sormama yetkisini vermesi...

herkeze hayatında tekrar başarılar diliyorum umarım herşey dilediğiniz gibi olur, valla sizlere imrenmiyo değilim.... okuyun arkadaşlar''eğer çok az değerim varsa gözünüzde, okumamanın çok büyük bir pişmanlık olduğunu anlatmaya çalışıyorum..umarım kulakların birinden girip birinden çıkmaz.. :wink:

Profile  

Ben deldim ve tüm enerjimi sabahtan beri iki seminer ve 17 tane makalenin tercümesine harcamışş olsamda sizede, sizin içinde birçok enerji bıraktım bu saate :) :) :)

öncelikle herkeze merhabalar diyerek klasik bir başlangıcın ardından klasik olmayan bir biçimde devam edeyeyimmm; geçen gün başımdan geçen bir olayı sizle paylaşayım ve kıssadan hisse çıkartarak devam edlim sohbetimize . . .

bilenler varmı bilmiyorum pazar ales (akedemik ve lisans üztü eğitim sınavı) vardı. bende görevliydim gözetmen olarak, herneyse sabah çıktım evden ancak yanıma kalem almayı unutmuşum hemen bir kırtasiyeye girdim ve kalemimi aldım tam çıkarken caddenin üst köşesinden, bağırarak orta yaşlarda bir kadın iniyor aşağıya, elinde daha yaşına bile girdiğiiniii düşünmediğim bir bebekle "yavrum öldü, kurtarın onu nefes almıyor" diye bağırarakk koşuyor . . . :( :( tabiki bizim milletimiz yardımsever ama ne yasıkki cahil. kadının çevresine toplanıyorlar, lakin kimsenin aklına bir ambulansa haber vermek veya ne oldu demek gelmiyor. . . hemen ben oradan koştum ve baktkımkii bebek ateşler içinde ve nefes almakta güçlük çekiyor, anladımki havele geçiriyo . . .hemen bebeğii kırtasiyeye soktum ve soğuk suyun altına bıraktımm :( o anda bebek kendine geldii ve ağlamaya başladıııı ama bana hiç bir ses bu kadar güzel gelmemiştii :) o sırada ağlamaktan gözleri şişmiş annesi bebciğinin ağladığını duyduğundaa ne yapacağınıı şaşırdı. gülsünmü ağlasınmı . . . bende ilk defa sağlık meslek lisesi okuduğuma şükrettimmm. . . o sırada ambulans geldi ve bebeğii hastaneye götürrdüü . . . durumuu iyiii

ama benim o dakkadan itibarenn kafama bişey takıldıı . . . yaben kalem almaya değildee direkt okula gitseydim yada olmam gereken yerde olmamış olsaydımm . . . o bebğinnn durumu ne olacaktıı :( :( :( sanırım kader denilen adına garip bir bağ ile bağlı olduğumuz olguu her zaman olması gerektiği gibi oluyorrrrrrr . . . böyle ilginç olaylarla insanlar yaşama sevincini ve amacını buluyorrrrr

bu kıssadan hisse olaydan sonraaaaaasize diyebilirimki

seval : herşey olması gerktiği gibi olacaktır ve emin ol yaşadığın herşeyy bir şekilde gelecekde seni oluşturacaktır. o kalabalıklar sen olmassan kalabalık olmas, sanırımhaklı olarak bir şeylerden şkayet ediyoosun bu aslında zaraarsız bir şeydir taki takıntı haline getirilmesin. . . bence yaşadığın her andan zevk almaya bak zaman öle bişeydirkiiii sana kedini göstermez ama sen onu görmek için hayatını harcarsın . . . her anın önemli ve değerli senin için, o yüzden dolu dolu yaşaaa, şikayetleri sonraya bırak . . . yani benide yalnış anlama ne olur amacım "şu doğru bu yanlış şunları yapma bunları yap" tarzı benim hiç sevmediğim bir şeyi yapmak değil sadece senin geçtiğin yolun aynısını çok önceleri geçmiş biri olarak öneriler sunuyorum uymak veya uymamak senin elindeee. şuanda kızdığın üzüldüğün veya moralini bozan şeylerr bir veya en geç iki yıl sonraa sana o kadar komik gelecek kii buna inan . . . şu konuda haklısın amaaa bir yıl boyuncaaaa hummaalı çalışmadan çıkıp sonradaaa bir işde çaşılmak zor bir şeyyyyy, ama çalışman gerekiyosaaa ve benim yukarıda anlattığğım olay gibi bir çok insanındaa hayatını değiştireceksenn bencee kendi hayatının başrolünü almalısın. aksi takdirde kendi hayatında bir figüran olarak kalırsınkii budaa çok çok üzücüüüüü . . . . . . . Aykut Ogut un bir kitabı var "evrenden torpilim var" adı altındaa o kitabı şiddetle tavsiye ediyoumm . . . eğlenceli ve düşündürücü uslubu bir insan yaşamına çok şey katıyorrr. . . .

TolGacım : sen herzaman -kalbimizdesin kardeşş, sormama ayıbında bulunduğumuz için özür diiyorumm. unutulmamalıkii şu andaa bu paylaşımlarımızıı senin sayendeee gerçekleştiriyoruzz, yanii düşünsenee sen bu grubu kurmamış olsannn bu diyalogların hiç birinidee yapmamış olacaktıkkkyani bizi birleştirdinn buradaa birbirimizii hiç görememiş olsakda bu sıcacık oratmdaa, insanlarr buluşupp dertleşipp konuşabiliyorlarr ve senin sayendee kaderin sana biçtiği rolü bilinç dışıda olsa böle uyguladınnn :) :) :) :) iyi ki varsın kardeşimmmm . . .bu arada benim içindee yüzzz :D :D

ve tabiki Alevcik : :) :D seninde facebooktaki yeni resmini çokk beğerndimm harika çıkmışsın :D haa bu aradaa geçen laboratuarlaradaa senin beğendiğin şu oyuncak trenler varyaa onlarlaa deney yaparken aklıma geldinn :D dedimm keşekee buradaa olaydıı şimdiii
canlı canlıı görseydii :D :D :D sanadaa sınavlarındaaa başarılarrrrr

genee çok konuştumm benn yaaaaaa başınızı ağrıttıysamm özürr sürçili ihsanettiysem affolaa :) :) :) hepiniz çok değerlisiniz bunu bilinnn ve kendinize gereken değeri verinn . . . .

artık giderr bu çatlakkk fizikciii,, güzell gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D

With peace comes freedom

Profile  

est. abicim, teşekkür ederim bu inceliğin için ama ben kurmasamda bu grubu elbet başka birisi kurardı.. :) ama çok güzel konuştun abi duygulandım.. ben bu kadar seviyeli ve kardeşçesine bir ortam olabileceğini hiç düşünmezdim..iyiki siz değerli kardeşlerim varsınız, size bir arkadaş değil akraba gözüyle bakıyorum canııı gönülden bildirmek isterim...

siz vazgeçilmez dostlara ithafımdır.. :wink:

evet bebek olayına gelince, mükemmel bir şey yaptığının farkındasındır umarım... Allah senin ömrüne huzur versin abicim, tebrik ederim..

seval arkadaşım cafer abimin sana aktarmak istediklerine şiddetle katılıyorum, eklemek istesemde bişiler gayet açık bir üslup ila sana aktarmış :) ben sadece sana ''benim hayatımdan kısa bir kesit verdiğim bir yazım var'' onu okumanı ve hayatın ne kadar değersiz olduğunu, anı yaşaman gerektiğini tavsiye ederim..

alev arkadaşıma gelince; cafer abi o hep cici yaaa :D yanlışmıyım? (noluyo bana yaaa :shock: :? :P :lol: )

Profile  

hehehhehe :D :D :D çok haklısın o bizim grubun CİCİ si, bizde böcekleriyiz sanırsam tolgacım :D :D :D :D

asıl beN teşekkür ederim kardeşim. . . bu güzel ortamı bize hazırladığın için :) :) :)

iyiki varsınız kardeşler :) :) iyiki tanımışım sizi :) :) :) :D :D :D

With peace comes freedom

Profile  

Rhymer of the Evervigil

Üff, konudan biraz uzak kalmışım ben ya... :lol:

Ayy, beni utandırıyorsunuz valla. :oops: :D :D :D Ben de aynen iyi ki varsınız diyorum, canlarım benim. :D :D

Evet, bebek olayı müthiş bir şey, Mert, seni tebrik ediyorum. :) Hiç öyle ya şunu yapmasaydım, o zaman ne olacaktı falan diye düşünme, her şey en iyi şekilde olup bitmiş, kendinle gurur duymaya bak. :D

Profile  

hemende kasıl.. hıh... :mrgreen: alev sen bana gıcık oluyon dimi?

Profile  

Rhymer of the Evervigil

:shock: Nereden çıktı şimdi o? :?

Profile  

:) :) :) harbii nerden çıktı ooo :) :?

With peace comes freedom

Profile  

bana arada bi gıcıksın diyosun yaa :cry: onlar geldi aklıma :(

Profile  

Rhymer of the Evervigil

Sen de bana gıcık diyorsun, sen derken iyi ya? :P

Ben sana gıcık falan olmuyorum. :D Ama gıcık olduğun doğru. :roll:

Profile  

:shock: :? :cry: :cry: kalbim resmen kırıldı... :(

Profile  

Rhymer of the Evervigil

:( Tamam, tamam, gıcık falan değilsin, sadece takılıyorum. :)

Profile  

hehe biliyorum zaten uyuz :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 6829 posts ]  Go to | Previous 1 ... 166, 167, 168, 169, 170 ... 228 Next