Check out this new interview on Finnbay: http://t.co/Oan9sG4LB6 1 day ago
-- Poets of the Fall on Twitter

Post new topic Reply to topic  [ 1645 posts ]  Go to | Previous 1 ... 51, 52, 53, 54, 55 Next
Author Message
A Dreamweaver at the Loom

Tož ahoj ;)

Už asi 2-3 roky chodím na tyhle stránky, ale měl jsem problémy si udělat účet :D... ale už tu jsem a jsem moc rád za to. :)

Profile  

delizi wrote:
Ale určitě sem někdy přijedou! Musí. :lol: Mě se do Berlína nechce, z finančních důvodů... :oops: Jsem z Východních Čech, ale hodně času trávím v Brně, kde studuju...

No, jednou možná snad :D Naděje je vždycky, ale né vždycky se vyplní :? Já v Brně bydlím :)

A vítám novýho člena :)

Profile  

Díky :)

Tak abych napsal něco málo o sobě ;) Poety poslouchám už od roku 2005, když jsem dohrál Max Payne 2 (v té době jen Late Goodbye), ale naštěstí jsem zkazil kamarádku, která by aktivní a sehnala někde Signs of Life v roce 2006. No a od té doby je poslouchám a můžu bez váhání říct, Poets of the Fall je moje nejoblibenější skupina :). A doufám, že dostanu TT jako dárek k narozeninám, protože je to fakt pecka ( vmých očích nejlepší, co vydali:-)).

Jinak jsem taky z Brna a zkazil jsem pár lidi, kteří teď POTF poslouchají skoro pořád... na což jsem docela pyšný... ;)

Profile  

T.A.F.I.R.D. wrote:
Díky :)

Tak abych napsal něco málo o sobě ;) Poety poslouchám už od roku 2005, když jsem dohrál Max Payne 2 (v té době jen Late Goodbye), ale naštěstí jsem zkazil kamarádku, která by aktivní a sehnala někde Signs of Life v roce 2006. No a od té doby je poslouchám a můžu bez váhání říct, Poets of the Fall je moje nejoblibenější skupina :). A doufám, že dostanu TT jako dárek k narozeninám, protože je to fakt pecka ( vmých očích nejlepší, co vydali:-)).

Jinak jsem taky z Brna a zkazil jsem pár lidi, kteří teď POTF poslouchají skoro pořád... na což jsem docela pyšný... ;)

Já se pokoušela zkazit ostatní, ale ti bohužel pro potf nejsou nijak nadšení :( Ale vidím, že přece jenom těch fanoušků v ČR bude dost, to by mohlo bejt na koncert :lol: Potf jsou taky moje nejoblíbenější skupina, já kdybych měla možnost je vidět naživo ... :wink: Nejradši mám official potf caption thread, to dokáže vykouzlit dvěstěprocetní dobrou náladu :) A byls někdy na koncertě, chystáš se na ten berlínskej?

Profile  

Na jejich koncertě jsem ještě bohužel nebyl... :( a ten berlínskej nestíhám, protože jedu se školou do Chorvatska... docela mě to štve... :( ale doufám, že se třeba jednou objeví v ČR :-) každej rok se posunuli do jiný země... takže třeba to budeme letos i my, ke komu zavítají :)

Profile  

Jinak jsem se zapomněl zeptat, která je tvoje oblíbená píseň od Poetů ;)... rád bych to srovnal :D

U mě je to asi takhle (snad ty barvičky nepokazím :D):

SoL - Illusion & Dream
CoR - Carnival of Rust
RR - More
TT - 15 Min Flame

Ale čas od času se to mění... nedávno to bylo Late Goodbye, Locking Up the Sun, Revolution Roulette, War,... :D

Profile  

No, do Česka nepřijedou, vždyť by tady neměli ani tak velký publikum jako jinde.

Oblíbená píseň, tak to bude těžký výběr. Já se ani moc neorientuju, která píseň je z kterýho cd :D Nejmíň oblíbený cd je pro mě RR.
Ze SOL mám nejvíc ráda Lift (moje vyzvánění :lol: ), Late Goodbye, 3AM, Someone Special, Sleep. Nejde vybrat jednu.
Z COR je to Carnival of Rust, Roses.
Z RR je to Fragile, Where Do We Draw The Line
Z TT je to 15 min flame, War, Given and Denied, Rewind (hlavně verše "Rewind, I wanna go it again, light up the dark, halo on the side"), Smoke and Mirrors (víc začátek než ten konec s Youtube). Z Heal My Wounds mám ráda hlavně tuhle část: "The bigger the lies, The more they want to believe them, And like a vice, Hold on to what they believe in".
Markův hlas je něco neuvěřitelnýho :)

Stejně ale moc nechápu, jak může POTF poslouchat chlap, příjdou mi jako víc ženská skupina :)

Profile  

Já stále věřím, že jednou... možná za pár let... přijedou ;) a když to nevydržím, zajedu si do Finska na pár jejich koncertů :D

A jinak - POTF jako ženská kapela? :D No proč ne... ale myslím si o sobě, že patřím mezi ty "citlivé" chlapy, co si rádi poslechnou dobrou hudbu... ne nějaký deathmetal anebo hiphop (ikdyž se u mě najde i vyjímka ve formě pana Marilyna Mansona :D).
Navíc jsem se vždycky dokázal ztotožnit (anebo něco mi blízké) v nějakých jejich písní...tak např. před vydáním RR jsem zažíval docela špatné období a byl naštvaný na jednu osobu - a bum - přišel The Ultimate Fling :) anebo v dnešní době se mám úplně dokonale, protože mám skvělou dívku, na kterou krásně sedí 2 písně z TT - a to Dreaming Wide Awake a samozřejmě War :) :oops:

A nakonec žeru Markův skvělý hlas a Ollieho s jeho kytarou ;). Opravdu tahle kombinace je opravdu extází pro sluchové vjemy :) :oops:.

Profile  

Ok :)
Nejen extáze pro sluchové vjemy, ale pohled na fotky je spouštěč smíchu a dobré nálady :D :D

Profile  

JJ, Captions jsou úplně skvělý :-)... jen mě mrzí, že už nevychází komixy... :(

Profile  

Tak nějakej vytvoř sám :wink:

Profile  

To bych musel umět kreslit :D!!

Profile  

A Herald in Our Midst

Tak, první krok do neznáma, ráda vidím, že mají i české publikum. :D
Rovnou se zeptám jako rodilý neandrtálec, nechce se mi to narychlo hledat, i když odpověď tu zřejmě někde bude, ale proč nepřijedou k nám do ČR? V Indii už byli a vzhledem k věrnosti fanoušků, kteří s nimi jezdí takřka všude, by tady ta účast nemusela být tak nízká, jak se všeobecně předpokládá. :roll:

Jop, jinak tedy nesmělé ahoj od fanynky z Brna.

Profile  

Rumormonger

Zdarec lidi, jen jsem si říkal, že bych se mohl po těch eónech zastavit a pozdravit všechny krajanské fanoušky PotF. :idea:

Profile  

A Herald in Our Midst

A já už se lekla, že tu *staří* fandové pomřeli. 8)

Profile  

Rumormonger

Já už fandou nejsem... Líbíli se mi jen první dva singly, SoL a už trošku méně CoR. Poslední alba už mi moc nejedou :) A vůbec, na fórum jsem se tady dočasně vrátil jenom kvůli tomu, že nemám o zkouškovém do čeho píchnout :D

Profile  

A Herald in Our Midst

Nenič mi iluzi, stále věřím, že se vrátí k původního stylu a k vlastním kořenům. :roll:

Profile  

Shakespeare's Worst Nightmare

Vidím, že tu přibylo pár lidí z Brna. :)

Všichni přímo z Brna?

Jinak RR se ještě dalo, ale TT jsem ještě pořádně ani neposlouchal. Ale War je dobrá.

Profile  

RoboBrouk wrote:
Vidím, že tu přibylo pár lidí z Brna. :)

Všichni přímo z Brna?

Jinak RR se ještě dalo, ale TT jsem ještě pořádně ani neposlouchal. Ale War je dobrá.

Z Brna ;)... a podle mě nabývá TT mnohem větších kvalit než RR :-)

Jinak kolik lidí z Česka si objednalo Alchemy Vol. 1? :P Doufám, že nejsem jediný :D
CYHM je hezká píseň, ale čekal jsem trochu víc od POTF a poprvé si mě udělali vroubek... ale pak jsem si poslechl NENB ... a wow... :-)

Profile  

A Storyteller in the House

Zdravím všecky lidičky...:)

No nemám to já smůlu..? Zrovna se ze mě začíná stávat ortodoxní fanda POTF a sem už snad nikdo nechodí..poslední příspěvek před více jak rokem...:( Není si s kým pokecat...?:(

Profile  

Stonozka wrote:

No nemám to já smůlu..? Zrovna se ze mě začíná stávat ortodoxní fanda POTF a sem už snad nikdo nechodí..poslední příspěvek před více jak rokem...:( Není si s kým pokecat...?:(

Zdravím :)

no já sem chodím denně, jen píšu ne moc čatso a taky není si s kým psát :(

Profile  

T.A.F.I.R.D. wrote:
Stonozka wrote:

Aha, tak poslyš, určitě znáš POTF déle než já..nwš jestli už někdy koncertovali u nás? Nebo alespoň v okolí??

Profile  

Stonozka wrote:
T.A.F.I.R.D. wrote:
Stonozka wrote:

Aha, tak poslyš, určitě znáš POTF déle než já..nwš jestli už někdy koncertovali u nás? Nebo alespoň v okolí??

U nás ještě ne (popravdě kdoví, jestli někdy budou - nezbývá než doufat :) ), ale už párkrát byli v Německu (v Berlíně a možná ještě někde). Ale věřím, že se dostanou i někam blíž - jejich album Twilight Theater oficiálně vyšlo i v Rakousku, takže očekávám, že budou hrát i ve Vídni :). Uvidíme příští rok...

Profile  

T.A.F.I.R.D. wrote:
Stonozka wrote:
T.A.F.I.R.D. wrote:

U nás ještě ne (popravdě kdoví, jestli někdy budou - nezbývá než doufat :) ), ale už párkrát byli v Německu (v Berlíně a možná ještě někde). Ale věřím, že se dostanou i někam blíž - jejich album Twilight Theater oficiálně vyšlo i v Rakousku, takže očekávám, že budou hrát i ve Vídni :). Uvidíme příští rok...[/quote]

Ty jo, Vídeň, tak to by bylo super..:) To mám kousek..:D Jestli by to vyšlo taxe tam určo dostavím... Ale klidně by jsem bral i ten berlín..:) Díval jsem se na nějaké živé kousky na youtube a živí koncert musí být zatraceně pořádný zážitek...:)

Profile  

Stonozka wrote:

Ty jo, Vídeň, tak to by bylo super..:) To mám kousek..:D Jestli by to vyšlo taxe tam určo dostavím... Ale klidně by jsem bral i ten berlín..:) Díval jsem se na nějaké živé kousky na youtube a živí koncert musí být zatraceně pořádný zážitek...:)

Kousek od Vídně? Nejsi náhodou z Brna? ;)
Já už jsem plánoval jet na ně před 2 roky do Berlína, ale bohužel jsem nesehnal nikoho s odvozem :(. Já auto nevlastním a neumím řídit (a na medicíně není čas na tyhle věci). Ale viděl jsem jeden koncert, který měl naživo stream :)... sice jen na obrazovce, ale zážitek to byl velký :).

Profile  

T.A.F.I.R.D. wrote:
Stonozka wrote:

Kousek od Vídně? Nejsi náhodou z Brna? ;)
Já už jsem plánoval jet na ně před 2 roky do Berlína, ale bohužel jsem nesehnal nikoho s odvozem :(. Já auto nevlastním a neumím řídit (a na medicíně není čas na tyhle věci). Ale viděl jsem jeden koncert, který měl naživo stream :)... sice jen na obrazovce, ale zážitek to byl velký :).

Ty jo, závist...teď už bych to asi na streamu nenašel co..:( Z Brna nejsem..z Uherského Hradiště...:D Do Berlína vlaky nejezdí...??;)

Profile  

Myslíš si, že já, študák, mám peníze na vlaky v dnešní době? :P Ale příště si nejspíše našetřím, jestli pojedou do Berlína a ne někam blíž :P.
Na streamu měli jen jeden koncert :( záznam maximálně najdeš někde na youtube..

Profile  

Njn, taky jsem býval chudý študák, to si ještě pamatuju...teď už jsem jenom chudý pracující...:D Ale byl jsem teďka v Praze na Rammsteinech a ačkoli to moc neposlouchám, tak ten koncik byl uplně boží...:D Akorát teď nastává takové menší období půstu...možná až v dubnu Nightwish..ale to si ještě rozmyslím...

Profile  

Stonozka wrote:
Njn, taky jsem býval chudý študák, to si ještě pamatuju...teď už jsem jenom chudý pracující...:D Ale byl jsem teďka v Praze na Rammsteinech a ačkoli to moc neposlouchám, tak ten koncik byl uplně boží...:D Akorát teď nastává takové menší období půstu...možná až v dubnu Nightwish..ale to si ještě rozmyslím...

Rammstein? Kamarádka na nich taky byla a byla z toho úplně na větvi :). Mně se docela líbí, jen mi němčina nepřijde moc jako jazyk na zpívání.
Já osobně se chystám 17.2. do Vídně na Dream Theater (tj. progrock/progmetal:)). A potom se uvidí - NW také zvažuji, novej singl Storytime mi byl příjemným překvapený a sám jsem zvědavej na ten jen nový film a album Imaginaerum :). A v létě možná MoR, pokud se tam objeví nějaká zajimavá skupina...

Profile  

Tak na ten film od NW jsem taky zvědavej..a vlastně na celou novou desku.. I když bez Tarji už to není ono, ale stejně bych si na ně asi zajel rád.. Na MOR se nejspíš zajedu podívat taky bo s největší pravděpodobností by tam měli být Within Temptation a to je moje srdcovka, takže jestli tam budou tak je pro mě víceméně příjemná povinost na MOR zajet...:D
P.S.: Rammsteini byli opravdu perfektní a i když s tou němčinou s Tebou naprosto souhlasím, stejně si myslím, že k jejich hudbě se prostě hodí (možná je to tím, že německy moc neumím)...:)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1645 posts ]  Go to | Previous 1 ... 51, 52, 53, 54, 55 Next