LoneEagle wrote:
Wg mnie naprawdę ciekawą atmosfre ma clip "Late Goodbye"... Skakałem z radości, jak go ściągnąłem z eMule'a! 
No wiesz?! eMule?! Jak możesz! Tylko Direct Connect

Przy okazji, mam alternatywny teledysk do "LG". Pojawi się oczywiście jako niespodzianka w okolicach najbliższej środy.
LoneEagle wrote:
Do sorrow
Spokojnie można odmienić

Do sorrowa, z sorrowem...

o sorrole (?)

LoneEagle wrote:
zastanawiałem się, czy przypadkiem nie można by było ciut zmienić forum z Polskiej strony PotF... Darmowe fora phpbb sa na stronie myBoard.org i są naprawdę dobre! Sam zrobiłem forum dla swojej klasy w przeciągu niecałego miesiąca!
Ale to tylko tak PS. 
1. Na razie nie stać mnie na lepszy serwer

W ogóle to na nic mnie nie stać

2. Na obecnym serwerze jest PostgreSQL, a z nieznanych mi bliżej powodów prawie całe dobrodziejstwo php korzysta z mySQL. Jak ktoś mi pokaże, że jest phpBB działające z PSQL, zastanowię się nad zmianą. Instalowanie mySQL nie wchodzi w grę, bo nie mam miejsca na serwerze

3. Polskie PotForum pisałem na zaliczenie baz danych, miało być z użyciem PSQL i php. A żeby pasowało do zaliczenia XMLa (stronka), to jest, jakie jest

Przynajmniej jest autorskie

4. Łącze jest badziewne i może nie wytrzymać napływu forumowiczów

Tylko 256kbit od serwera. W tym roku planuję upgrade do 512kbit, więc jak przy okazji dołożycie się do serwera (może być darowizna sprzętu komputerowego: Celeron 500, 128mb ram, twarde dyski, stacje dyskietek, zasilacze, itd.

), to nie ma sprawy - spokojnie zmienię nawet całą stronę

5. W ogóle, kurna, nie znoszę php i linuksów. Odrazą i niechęcią napełnia mnie myśl o konfigurowaniu czegokolwiek pod tym systemem operacyjnym... Fuj! C, C++ i C# też nie lubię. Zgroza...
(z zawodu jestem informatykiem) Następny serwer będzie chodzić na Win2003 Enterprise

Dość mojego zrzędzenia

GHR424 wrote:
A ja sądze, że to będzie "Shallow".
Eeee, nie

Moim zdaniem za spokojny kawałek, brak mu przebojowości. Z całej płyty uważam go za najsłabszy utwór. Moim zdaniem "murowanym" kandydatem powinno być "Illusion and Dream" - bardzo popularna wśród fanów piosenka, z wpadającym w ucho refrenem i ładną gitarową solówką pod koniec.
No ale, pożyjemy - zobaczymy